Κρις Πολ : Θέλει να βρει ομάδα σε Νέα Υόρκη ή Λος Άντζελες
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κρις Πολ δεν θα μείνει στους Θάντερ και αναζητεί την επόμενη ομάδα του που θα ήθελε να είναι είτε σε Νέα Υόρκη είτε σε Λος Άντζελες.
Παρόλο που πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα των Θάντερ ο Κρις Πολ λογικά θα αποχωρήσει από την ομάδα της Οκλαχόμα.
Ο κυριότερος λόγος είναι το γεγονός ότι οι «κεραυνοί» θέλουν να πραγματοποιήσουν rebuilding στο σύνολο με σκοπό να παρουσιαστούν καλύτεροι όχι μόνο τη νέα χρονιά, αλλά και τις επόμενες.
Στο πλαίσιο αυτό ο 35χρονος γκαρντ λογικά θα παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Ο ίδιος πάντως έχει ήδη… κατασταλάξει για το που θα ήθελε να πάει, καθώς επιθυμία του είναι να βρει ομάδα σε Νέα Υόρκη ή Λος Άντζελες.
Και δεν αποκλείεται να γίνει και πραγματικότητα, καθώς οι Νικς έχουν ήδη «βολιδοσκοπήσει» την περίπτωση του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου