Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Νούσιας : Η συγκινητική εξομολόγηση για τα νιάτα του

Τάσος Νούσιας : Η συγκινητική εξομολόγηση για τα νιάτα του

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένος o Τάσος Νούσιας με αφορμή τη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Έξαψη» στην οποία πρωταγωνιστεί

O Τάσος Νούσιας που έχει ταυτιστεί με το MEGA μέσα από «Το Νησί», βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Τώρα ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Έξαψη», ακόμη μια δυναμική είσοδο του μεγάλου καναλιού στην μυθοπλασία.

Όπως λέει ο Τάσος Νούσιας είναι μεγάλη χαρά που ξαναγυρίζει στο μεγάλο κανάλι με μια δουλειά πολύ καλή τόσο σεναριακά όσο και σε επίπεδο ηθοποιών και συντελεστών.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ταξίδεψε μάλιστα μέχρι το Ναύπλιο για τα γυρίσματα του ερωτικού δράματος «Έξαψη» – όπου μίλησε με τον Κώστα Κάππα, την Αναστασία Παντούση και την Ιωάννα Παππά- δίνοντας έτσι τροφή για τη συζήτηση στο στούντιο της εκπομπής.

«Ενώ είμαι κωμικός άνθρωπος αγαπώ τους δραματικούς ρόλους» λέει ο Νούσιας και αποκαλύπτει πως όταν ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο, του ήταν εύκολο να συνδέεται με τις κωμωδίες και χρειάστηκε να δουλέψει πολύ ώστε να κατακτήσει το κομμάτι του δράματος.

Στην νέα σειρά του MEGA ο Νούσιας ενσαρκώνει έναν ζωγράφο-σκηνογράφο που είναι παντρεμένος με την κόρη ενός πολιτικού. Κάτω από ένα ασφυκτικό περιβάλλον οδηγείται στην απιστία, την παρανομία και στο τέλος την φυλακή.

Ο ίδιος μιλά στη συνέντευξη και για την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού, και την κρίση που φέρνει στο θέατρο. «Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο των θεάτρων» λέει, καθώς τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα και τα αυστηρά πρωτόκολλα.

«Μετά από οκτώ μήνες γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε» συμπληρώνει για να προσθέσει ότι από την άλλη πλευρά κατανοεί τους νέους ανθρώπους που στο ζενίθ της ενέργειάς τους δεν μπορούν να περιχαρακωθούν.

Για να καταλήξει με χιούμορ πως… δύο δρόμοι υπάρχουν σε αυτό το θέμα: «Ή θα πεθάνεις από Covid ή θα πεθάνεις από κατάθλιψη και οικονομικό αδιέξοδο!».

Μιλά επίσης για την 12χρονη κόρη του και την προεφηβεία και αποκαλύπτει: «Είμαι και μπαμπάς-μπαμπάς και μπαμπάς-φίλος. Είμαι μπαμπάς με τα όλα μου-και αυστηρός και φίλος».

Ενώ εξομολογείται ότι ο ίδιος είχε έντονη εφηβεία, σε σημείο που σήμερα να θεωρεί πλέον ότι ζει…κατά τύχη.

Τέλος για τη γυναίκα του λέει πως νιώθει σαν να είναι παντρεμένος και την χαρακτηρίζει μια εξαιρετική προσωπικότητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Τάσος Νούσιας στο «Πάμε Δανάη!»:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024