Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ghostbusters: Ο μεγαλύτερος θαυμαστής των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων

Ghostbusters: Ο μεγαλύτερος θαυμαστής των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων

Ο οργανισμός των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records) ανακάλυψε πρόσφατα τον μεγαλύτερο θαυμαστή των ταινιών Ghostbusters στον κόσμο.

Ο οργανισμός των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records) ανακάλυψε πρόσφατα τον μεγαλύτερο θαυμαστή των ταινιών Ghostbusters στον κόσμο.

Βραβευμένος για τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών Ghostbusters στον κόσμο, κάτοικος της πόλης Ελίρια, στο Οχάιο των ΗΠΑ, ο Ρόμπερτ Ο ΄Κόνορ κατέχει συνολικά 1.221 συλλεκτικά αντικείμενα από το αγαπημένο του κινηματογραφικό franchise.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, όλα ξεκίνησαν με τη φιγούρα του Stay Puft Marshmallow και σταδιακά η συλλογή άρχισε να μεγαλώνει με υπογεγραμμένα LPs από τους Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον, οι οποίοι υποδύθηκαν τους Ρέι Σταντζ και Ουίνστον Ζέντεμορ στην ταινία του 1984 και με μια πλήρη σειρά Kenner Ecto Glows.

Μιλώντας για την αγάπη του για την πρώτη ταινία – την οποία είδε για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών – ο Ο’ Κόνορ είπε ότι το φιλμ Ghostbusters του επέτρεψε να ξεφύγει από την πραγματικότητα και να γίνει αυτός ο χαρακτήρας που είδε στις ταινίες.

«Ήμουν σε θέση να απολαμβάνω να είμαι παιδί και με τους Ghostbusters δεν χρειάστηκε να είμαι δυνατός, γρήγορος ή να έχω μια υπερδύναμη. Απλώς έπρεπε να έχω το θάρρος να πολεμήσω το άγνωστο» τόνισε.

Ο Ρόμπερτ Ο’ Κόνορ συνέστησε σε άλλους συλλέκτες που επιχειρούν να καταρρίψουν ρεκόρ «να μην συλλέγουν για ένα ρεκόρ, να συλλέγουν για τον εαυτό σας. Αν τύχει να καταρρίψετε ρεκόρ, αυτό είναι απλώς ένα μπόνους».

Ο Ο’ Κόνορ απέκτησε τον τίτλο του κατόχου της μεγαλύτερης συλλογής αναμνηστικών Ghostbusters τον περασμένο Ιούνιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024