Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιέννη : Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα από την Αυστρία

Βιέννη : Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα από την Αυστρία

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει μετά τη σειρά επιθέσεων στη Βιέννη εξαιτίας των οποίων έχουν πεθάνει αρκετοί άνθρωποι

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει μετά τη σειρά επιθέσεων στη Βιέννη εξαιτίας των οποίων έχουν πεθάνει αρκετοί άνθρωποι.

Στιγμές αγωνίας ζουν και πολλοί Έλληνες που βρίσκονται στην αυστριακή πρωτεύουσα, όπως προκύπτει από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες ομογενή, στα λόγια του οποίου αποτυπώνεται το απόλυτο σοκ.

Όπως αναφέρει στο GRTimes.gr o Βασίλης Καραγιαννίδης, κάτοικος της Βιέννης, το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά σε ελληνική εκκλησία.

Ο ίδιος βρίσκεται πλέον σε ασφαλές σημείο, ωστόσο φίλοι, του όπως λέει, βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε εστιατόριο, πολύ κοντά στο σημείο όπου έγιναν οι ανταλλαγές πυρών. Ο κ. Καραγιαννίδης αναφέρει πως οι φίλοι του είναι στον πάνω όροφο του εστιατορίου στο οποίο βρίσκονται «κλειδωμένοι», ενώ αστυνομικοί με αυτόματα όπλα τους προστατεύουν.

«Δεν τους αφήνουν να βγουν γιατί είναι σχετικά κοντά και δεν βρήκαν ακόμα τους δράστες» αναφέρει.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, «πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί και πως ίσως υπάρχει και περίπτωση ομηρίας σε εξέλιξη».

Οι εντολές είναι «μείνετε όπου βρίσκεστε και μη βγαίνετε έξω» και αυτοί που είναι πάρα πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, τους έβαλαν στον 1ο όροφο του εστιατορίου, ενώ έξω υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και πολλοί αστυνομικοί.

Επιπλέον, ο Έλληνας κάτοικος της Βιέννης επισημαίνει ότι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024