Το MEGA στη Σάμο : Ανυπολόγιστες οι ζημιές στα σπίτια
Για τρίτη ημέρα στο δρόμο βρίσκονται οι άνθρωποι στο Κοκκάρι, που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.
Για τρίτη ημέρα στο δρόμο βρίσκονται οι άνθρωποι στο Κοκκάρι, που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.
Δύσκολες είναι οι νύχτες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό που στήθηκε στο Κοκκάρι με τις σκηνές του Ελληνικού Στρατού, την ώρα που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 16 βαθμούς Κελσίου.
Ανάμεσά τους, μικρά παιδιά και οικογένειες, που δεν έχουν που αλλού να πάνε, ενώ κάποιοι παραμένουν εκεί, καθώς φοβούνται τους συνεχείς μετασεισμούς.
Την ίδια ώρα, με αγωνία περιμένουν οι κάτοικοι του νησιού την έναρξη της καταγραφής των ζημιών, για να ξεκινήσουν και οι πρώτες αποζημιώσεις.
- Κρήτη: Θλίψη για τον αθλητή ΑμεΑ που πέθανε μετά από τροχαίο – Είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23 χρόνια μετά από τροχαίο
- Οδοιπορικό του in: Πολύπαθη Μάνδρα – Η επόμενη μέρα
- «Υπάρχει και φιλότιμο»: Το αφιέρωμα της Finos Film για τα 60 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
