Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός : Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 15χρονης που έχασε τη ζωή της στη Σάμο

Σεισμός : Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 15χρονης που έχασε τη ζωή της στη Σάμο

«Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε» είναι το μήνυμα της μητέρας της αδικοχαμένης 17χρονης.

Δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε οι γονείς των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη Σάμο από τον φονικό σεισμό.

Τα δύο παιδιά χάθηκαν άδικα, όταν την ώρα του ισχυρού σεισμού, περνούσαν δίπλα από ένα σπίτι, το οποίο κατέρρευσε και τα καταπλάκωσε.

«Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε» είναι το μήνυμα της μητέρας της αδικοχαμένης 15χρονης, η οποία συντετριμμένη μαζί με τον σύζυγο της και τους γονείς του 17χρονου συνάντησαν χθες στο δημαρχείο της Σάμου τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του.

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τα δύο παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από καθαρή τύχη φαίνεται να γλίτωσαν όσα παιδιά πέρασαν από το συγκεκριμένο δρομάκι τη στιγμή του σεισμού, καθώς φαίνεται πως πρόκειται για δρομάκι το οποίο χρησιμοποιείται συχνά από τους μαθητές.

Μάλιστα ένας πατέρας δήλωνε χθες πως το παιδί του κατάφερε να ξεφύγει από τα χαλάσματα και τις μάντρες που κατέρρεαν την τελευταία στιγμή. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Άρη: «Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ», είπε στο protothema.gr ο κ. Κομνηνός, δημοσιογράφος του Samos today.

Ραγίζει καρδίες ο πατέρας του 17χρονου

«Ήταν δυο αγαπημένα παιδιά. Ο γιος μου ήταν χαρούμενος που ήταν με την Κλαίρη. Έφυγαν αγκαλιασμένοι. Την αγκάλιασε ακόμη και την τελευταία στιγμή. Συναντηθήκαμε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας εξέφρασα τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του», είπε ο πατέρας του 17χρονου.

Ο πατέρας του Άρη ράγισε καρδιές και με το μήνυμα που έγραψε πριν από λίγες ώρες στη μνήμη του παιδιού του και της Κλαίρης: «Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαιρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024