Ο Αντουάν Γκριεζμάν έβαλε ένα τέλος στην…. αφλογιστία των τελευταίων μηνών.
Στις 5 Ιουλίου του 2020, Γάλλος επιθετικός είχε σημειώσει το ένα από τα τέσσερα τέρματα της Μπαρτσελόνα, στην εύκολη εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Βιγιαρεάλ.
Έκτοτε, ο 29χρονος φορ σίγησε και χρειάστηκε να περάσουν 117 μέρες για να ξανά βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Γκριεζμάν ισοφάρισε για τους Μπλαουγκράνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλαβές, βάζοντας stop στην κακοδαιμονία που τον κυνηγάει τους τελευταίους μήνες.
Συνολικά, ο φορ από το Μακόν της Γαλλίας είχε 9 συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ. 3 για την περσινή αγωνιστική περίοδο και 6 για την εφετινή.
Όμως, κόντρα στην Αλαβές «μάτωσε» ξανά τα δίχτυα, σπάζοντας έτσι την… κατάρα των 117 μερών. Με τους Καταλανούς, ο Γκριεζμάν έχει σημειώσει συνολικά 16 τέρματα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.