Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απίθανη ιστορία του ποδοσφαιριστή - πρόσφυγα που πήρε ο Πανιώνιος

Η απίθανη ιστορία του ποδοσφαιριστή – πρόσφυγα που πήρε ο Πανιώνιος

Ο 22χρονος Αλία Καμαρά από τη Γουινέα ο οποίος θα συνεχίσει στους «κυανέρυθρους», αποτελεί μία μεταγραφή που έχει συμβολισμούς που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο

Σε μία μεταγραφή με συμβολική σημασία προχώρησε ο Πανιώνιος. Στους «κυανέρυθρους» εντάχτηκε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα, Αλία Καμαρά.

Το ιδιαίτερο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι ότι διέμενε στη δομή της Μόριας, αφού είχε εισέρθει παράνομα στη χώρα μας και έβγαλε δελτίο στην ΕΠΟ πριν λίγο καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Αλία Καμαρά με καταγωγή από την Γουινέα.

Ο Αλία Καμαρά δεν αποτελεί μια συνηθισμένη περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή, για αυτό το λόγο και η ανακοίνωση αυτή δεν θα έχει την ίδια μορφή με όλες τις άλλες.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος σε ηλικία 17 ετών εξαπατήθηκε από επιτήδειους που του έδωσαν υποσχέσεις για μεταγραφή και βρέθηκε από την πατρίδα του στην Τουρκία και τον άφησε στα…. κρύα του λουτρού χωρίς διαβατήριο και χρήματα.

Ο Αλία τότε αναγκάστηκε να μπει σε μια βάρκα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και από την γειτονική χώρα να βρεθεί στην δομή της Μόριας. Ρισκάροντας τα πάντα για να εκπληρώσει το όνειρο του, να παίξει ποδόσφαιρο.

Στην χώρα μας και κατά την παρουσία του στην Ελλάδα είχε την ευλογία να γνωρίσει την κα. Μαρία και τον κο. Δημήτρη οι οποίοι άκουσαν την ιστορία του και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν σε όλα. Και τα κατάφεραν. Δεν είναι τυχαίο ότι σε συνέντευξη του κατά το παρελθόν τους χαρακτήρισε ως γονείς του.

Ύστερα από αρκετές προσπάθειες με την ελληνική γραφειοκρατία κατάφερε να αποκτήσει δελτίο ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ και κάπως έτσι είδε το όνειρο του να αποκτά σάρκα και οστά.

Ως σύλλογος σημαιοφόρος της προσφυγιάς δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Αλία στις τάξεις μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Αλία Καμαρά με καταγωγή από την Γουινέα. Ο Αλία Καμαρά δεν αποτελεί μια συνηθισμένη περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή, για αυτό το λόγο και η ανακοίνωση αυτή δεν θα έχει την ίδια μορφή με όλες τις άλλες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος σε ηλικία 17 ετών εξαπατήθηκε από επιτήδειους που του έδωσαν υποσχέσεις για μεταγραφή και βρέθηκε από την πατρίδα του στην Τουρκία και τον άφησε στα…. κρύα του λουτρού χωρίς διαβατήριο και χρήματα. Ο Αλία τότε αναγκάστηκε να μπει σε μια βάρκα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και από την γειτονική χώρα να βρεθεί στην δομή της Μόριας. Ρισκάροντας τα πάντα για να εκπληρώσει το όνειρο του, να παίξει ποδόσφαιρο. Στην χώρα μας και κατά την παρουσία του στην Ελλάδα είχε την ευλογία να γνωρίσει την κα. Μαρία και τον κο. Δημήτρη οι οποίοι άκουσαν την ιστορία του και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν σε όλα. Και τα κατάφεραν. Δεν είναι τυχαίο ότι σε συνέντευξη του κατά το παρελθόν τους χαρακτήρισε ως γονείς του. Ύστερα από αρκετές προσπάθειες με την ελληνική γραφειοκρατία κατάφερε να αποκτήσει δελτίο ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ και κάπως έτσι είδε το όνειρο του να αποκτά σάρκα και οστά. Ως σύλλογος σημαιοφόρος της προσφυγιάς δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Αλία στις τάξεις μας. ❤️💙 #panioniosfc #panionios #newtransfer #tis_prosfygias_fanari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Panionios GSS est. 1890 (@panionios_fc) στις

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024