Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μνημόσυνο Κατσίφα : Ακραία πρόκληση από οπαδό του φυλακισμένου Κασιδιάρη

Μνημόσυνο Κατσίφα : Ακραία πρόκληση από οπαδό του φυλακισμένου Κασιδιάρη

Επιδοκιμασίες στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα οπαδός του νεοναζί Κασιδιάρη, ο οποίος φαίνεται ότι ακόμα και μέσα από το κελί προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις διά «αντιπροσώπων» του.

Αμετανόητοι παραμένουν υποστηρικτές στελεχών της Χρυσής Αυγής, γεγονός αποδεικτικό του γεγονότος ότι μπορεί οι ναζί να οδηγήθηκαν στη φυλακή, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να «ξεριζωθούν» οι ομοϊδεάτες τους και ο φασισμός γενικότερα.

Οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που τελέστηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, με στόχο να περάσει «μήνυμα νίκης» του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού.

Ο Κασιδιάρης φαίνεται ότι ακόμα και μέσα από το κελί προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις διά «αντιπροσώπων» και οπαδών του.

Το πρωί της Κυριακής, παρουσία κόσμου που γέμισε τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, μέλος του κόμματος του Κασιδιάρη «Έλληνες για την Πατρίδα» πήγε σε περίοπτη θέση, μπροστά στον ιερέα και δίπλα στους επισήμους, πήρε μία εικόνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χέρι και τη σήκωσε ψηλά.

«Ο Κωνσταντίνος ζει και θα δικαιωθεί, μήνυμα νίκης και ενότητας από τα κελιά της τιμής του Ηλία Κασιδιάρη», είπε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά.

Το οδυνηρό είναι ότι ο οπαδός του Κασιδιάρη χειροκροτήθηκε, όπως ακούγεται και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του φυλακισμένου Κασιδιάρη στο YouΤube.

Δείτε το βίντεο:

Την ώρα που είχε τον λόγο ο συγκεκριμένος άντρας στο μνημόσυνο, παρόντες ήταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Θανάσης Πλεύρης, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν στο άκουσμα του μηνύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρνητική «έκπληξη» αποχώρησαν από την εκκλησία (όπως φαίνεται σε έναν βαθμό και στο σχετικό βίντεο).

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα έλαβαν χώρα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το τραγικό συμβάν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024