Νίκαια: Επιστρέφει στο σπίτι του ο Έκτορας, ο σκύλος που είχε μαχαιρωθεί βάναυσα
Πλήρως έχει αναρρώσει ο Έκτορας, ο σκύλος που μαχαιρώθηκε βάναυσα στη Νίκαια από έναν άγνωστο περαστικό
Πλήρως έχει αναρρώσει ο Έκτορας, ο σκύλος που μαχαιρώθηκε βάναυσα στη Νίκαια από έναν άγνωστο περαστικό.
Ο σκύλος, που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, είναι πλέον καλά στην υγεία του και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, πρόεδρο περιβαλλοντικού συνδέσμου Δ. Αθήνας, ο Έκτορας θα επιστρέψει στον κηδεμόνα του, ο οποίος έχει βρεθεί και ταυτοποιηθεί.
«Έχει ενδιαφερθεί για τον σκύλο και θα του δοθεί με τη διαδικασία της υιοθεσίας».
Αυτό σημαίνει ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ θα μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να ελέγξει τις συνθήκες διαβίωσης του σκύλου.
«Στόχος μας να αποτρέψουμε κάθε μορφή κακοποίησης».
Ο κ. Γουρδομιχάλης σημείωσε ότι το μήνυμα της υπόθεσης του Έκτορα είναι ότι κανείς πλέον δε θα μένει ατιμώρητος όταν κακοποιεί ζώα.
«Κανείς δε θα είναι στο ατιμώρητο αν αποκαλυφθεί ότι είναι ένοχος κακοποίησης».
Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα ελάχιστα χρήματα που διαθέτει το κράτος στους δήμους για την περίθαλψη και προστασία των αδέσποτων.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Προπόνηση: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για να αποφύγεις τους τραυματισμούς
- Ιαπωνία: Διαλύθηκε επίσημα η κάτω Βουλή – Προς πρόωρες εκλογές η χώρα
- Παράταση προθεσμιών για τη διάσωση οικοδομικών αδειών με «μπόνους» δόμησης
- Συνταγή: Μπουκατίνι με σάλτσα λεμονιού και τόνο
- Τραμπ: Αποσύρει την πρόσκληση στον Καναδά για ένταξή του στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
