Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τασούλας σε Πολάκη : «Μην διακόπτετε και μην βγάζετε τη μάσκα σας»

Τασούλας σε Πολάκη : «Μην διακόπτετε και μην βγάζετε τη μάσκα σας»

Αν και είναι γνωστό πόσο εύκολη είναι η διασπορά του κοροναϊού από τα σταγονίδια, ο Παύλος Πολάκης έβγαλε τη μάσκα του και την έβαλε στο πηγούνι του - άλλο ένα «φάουλ», σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους - και άρχισε να διαμαρτύρεται σε υψηλούς τόνους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που μιλούσε εκείνη την ώρα.

Τις παρατηρήσεις του Κώστα Τασούλα δέχθηκε ο Παύλος Πολάκης, αφού έβγαλε τη μάσκα του ενώ καθόταν στα έδρανα της Βουλής, κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για τον κοροναϊό στο κοινοβούλιο, στη σημερινή συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκούρα.

Αν και είναι γνωστό πόσο εύκολη είναι η διασπορά του κοροναϊού από τα σταγονίδια, ιδιαίτερα όταν κάποιος φωνάζει, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβγαλε τη μάσκα του και την έβαλε στο πηγούνι του – άλλο ένα «φάουλ», σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους – και άρχισε να διαμαρτύρεται σε υψηλούς τόνους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που μιλούσε εκείνη την ώρα.

Με αυτόν τον τρόπο, όμως, αν για παράδειγμα ήταν θετικός στον κοροναϊό, τότε ενδεχομένως έθεσε σε κίνδυνο τους συναδέλφους του που κάθονταν κοντά του.

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή

Αυτό που προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του κ. Πολάκη ήταν η αναφορά του πρωθυπουργού στις ΜΕΘ για τον νέο κοροναϊό και την κριτική για τις υποδομές του συστήματος Υγείας.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «καταφέραμε με μεγάλη ταχύτητα να προσθέσουμε κλίνες ΜΕΘ στο ΕΣΥ. Παραλάβαμε 557. Εσείς κ. Τσίπρα δεν προσθέσατε σχεδόν καμία. Μας παραδώσατε ΕΣΥ με τον χαμηλότερο αριθμό κλινών ΜΕΘ παγκοσμίως», ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα των Αλέξη Τσίπρα και Παύλου Πολάκη.

Τότε ο πρωθυπουργός απάντησε, λέγοντας: «Θα τα ακούσετε. Θα τα ακούσετε όσες φορές χρειαστεί».

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Βουλής καλούσε τους βουλευτές και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ηρεμήσουν και να μην διακόπτουν. «Τελειώσατε με τις φωνές σας. Μην διακόπτετε και μην βγάζετε τη μάσκα σας», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024