Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν : Δεν θα παραδοθούμε στο πλιάτσικο της Ελλάδας στην Αν. Μεσόγειο

Ερντογάν : Δεν θα παραδοθούμε στο πλιάτσικο της Ελλάδας στην Αν. Μεσόγειο

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν αφήνει να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να προκαλεί με τα λεγόμενά του

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν αφήνει να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να προκαλεί με τα λεγόμενά του.

Μιλώντας σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, ο Ερντογάν επανέλαβε πως η χώρα του θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της.

«Στην Ανατολική Μεσόγειο, αντί να παραδοθούμε στο πλιάτσικο της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής πλευράς, είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο δίκαιο και τον νόμο» τόνισε.

Ακόμη, ανέφερε πως ένας χάρτης αρκεί προκειμένου να αποδείξει η χώρα του το δίκαιο.

«Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα δικά μας σχέδια, έως ότου εκείνοι που μπαίνουν μπροστά μας να ενεργήσουν σύμφωνα με το δίκαιο και τον νόμο» πρόσθεσε.

Τι είπε για τα κυβικά μέτρα στην Μαύρη Θάλασσα

Ακόμη, δήλωσε πως τα 405 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου που εντόπισε η Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα, που αντιστοιχεί σε 80 δισεκατομμύρια δολάρια σε σημερινή αξία, αύξησαν τις ελπίδες της χώρας του για τη γεώτρηση στη Μεσόγειο.

«Ελπίζω να περιμένουμε καλά νέα από αυτήν την περιοχή το συντομότερο δυνατό» τόνισε.

Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία

Κατά τη διάρκεια της ίδιας ομιλίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας πως πρέπει να κάνει ψυχιατρική εξέταση.

Σύμφωνα με το Anadolu, ο κ. Μακρόν κατηγόρησε τη Γαλλία ότι βρίσκεται πίσω από τις καταστροφές που υφίσταται το Αζερμπαϊτζάν, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να ενισχύει το Αζερμπαϊτζάν μέχρι να απελευθερωθούν όλα τα εδάφη του που τελούν υπό κατοχή.

Αναφερόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε «τι μπορούμε να πούμε για τον επικεφαλής ενός κράτους που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο σε εκατομμύρια πολιτών του που έχουν διαφορετική θρησκεία».

Παράλληλα αναρωτήθηκε «ποιο είναι το πρόβλημα του Εμανουέλ Μακρόν με το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους», ενώ πρόσθεσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος χρειάζεται ψυχοθεραπεία.

Επίσης με αφορμή την έφοδο της γερμανικής αστυνομίας σε τζαμί στο Βερολίνο, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «με τέτοιες επιθέσεις κατά των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων πολιτών ο ευρωπαϊκός φασισμός έχει εισέλθει σε μια νέα φάση».

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο η Ευρώπη με το μέτωπο που έχει ανοίξει με τους Μουσουλμάνους προετοιμάζει το δικό της τέλος. Μάλιστα προειδοποίησε ότι αν δεν αλλάξει σύντομα αυτή η κατάσταση, η Ευρώπη θα καταρρεύσει εκ των έσω.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024