Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευγενία Δημητροπούλου : «Η προσωπική μου ζωή δεν είναι εμπόδιο στην καριέρα μου»

Ευγενία Δημητροπούλου : «Η προσωπική μου ζωή δεν είναι εμπόδιο στην καριέρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και μίλησε για τις σπουδές στην Νομική και την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και μίλησε για τις σπουδές στην Νομική και την προσωπική της ζωή.

Οι σπουδές στην Νομική

«Το σίγουρο είναι ότι η Νομική θέλει μεγάλη αφοσίωση. Έχω βρεθεί σαν δίκη. Παρακολούθησα και ποινικές δίκες. Και στη δίκη της 17 Νοέμβρη πηγαίναμε με κάποιες συμφοιτήτριές μου. Τότε ήμουν στη σχολή.

Αισθανόσουν περίεργα που βρισκόσουν σε αυτόν τον χώρο και σε όλες τις διαδικασίες. Δεν ερχόσουν σε επαφή εννοείται με τους ανθρώπους που δικαζόντουσαν. Ήσουν από απόσταση. Γενικά το δικαστήριο θεωρώ πως είναι ένας φορτισμένος χώρος γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα», δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά»

«Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι που σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που έχετε γίνει γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω εκτός και να έχω προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά, οπότε…» δήλωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Δείτε τι είπε

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024