Το Studio Modijefsky ανακαινίζει το εστιατόριο «Bonnie» 119 ετών στο Άμστερνταμ.

Τι αλλαγές γίνονται;

Οι ξύλινες επιφάνειες, τα πλακάκια και τα αποχρωματισμένα χρώματα βοήθησαν το Studio Modijefsky να καλλιεργήσει μια «ζεστή-οικεία» ατμόσφαιρα μέσα σε αυτό το παλιό εστιατόριο του Άμστερνταμ.

Το εστιατόριο, Bonnie, υπήρξε ορόσημο της γειτονιάς Amstelveenseweg του Άμστερνταμ τα τελευταία 119 χρόνια – με το παλιό όνομα Cafe Bos – έτσι χρειαζόταν απεγνωσμένα μια ανακαίνιση.

«Αυτό το μπαρ επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε κλασικό στυλ και οικείο», εξήγησε το τοπικό στούντιο Modijefsky, το οποίο βρήκε το νέο όνομα του χώρου.

«Το Bonnie είναι ένα νεύμα στο παρελθόν, γιορτάζει όλους τους αφοσιωμένους ιδιοκτήτες μπαρ που σέρβιραν ποτά και άκουγαν ιστορίες για περισσότερο από όσο μπορούσαν να θυμηθούν, κάνοντας τους όλους να νιώσουν αμέσως άνετα».

Αναφορές για την ιστορία του εστιατορίου είναι άμεσα ορατές μόλις οι επισκέπτες μπούνε στο Bonnie. Μια νέα ξύλινη μπάρα ποτών που βρίσκεται στην είσοδο έχει σκαλιστεί με γραμμικό μοτίβο που μοιάζει με την επένδυση του παλιού μετρητή.

Ακολουθώντας την παράδοση του πρώην ιδιοκτήτη του Bonnie, αυτό το μπαρ θα έχει ένα ειδικό ντουλάπι αφιερωμένο στο Jvere, ένα ποτό με τζιν, που δημιουργήθηκε στην Ολλανδία.

Άλλα μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών εμφανίζονται ανοιχτά μέσα σε ράφια που καλύπτονται από χρυσό πλαίσιο που είναι τοποθετημένο στον πίσω τοίχο.

Έχουν τοποθετηθεί μπλε, λευκά, μαύρα και ανοιχτοκίτρινα πλακάκια σε γραφικό τετράγωνο μοτίβο απέναντι από το πάτωμα της εισόδου του Bonnie και της τραπεζαρίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr