Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάζο της Μπάρτσα

Κάζο της Μπάρτσα

Την πρώτη ήττα της φετινής σεζόν γνώρισε η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν απέναντι στην σκληροτράχηλη Χετάφε, με τους «μπλαουγκράνα» να μένουν στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόλις λίγες ώρες κράτησε η χαρά στις τάξεις της Μπαρτσελόνα λόγω της γκέλας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Καντίθ.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν απογοητευτικοί, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού και ηττήθηκαν εντελώς δίκαια με 1-0 από την αλύγιστη Χετάφε που έφτασε στην κορυφή με 10 βαθμούς την Ρεάλ Μαδρίτης!

Με αρκετές αλλαγές και με τους Ντεμπελέ, Ντεστ και Πέντρι να δίνουν το παρών στη βασική ενδεκάδα παρέταξε την ομάδα του ο Ρόναλντ Κούμαν. Η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση πάντως, ήταν η Χετάφε. Οι γηπεδούχοι πίεζαν της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία που θα έβαζε δύσκολα στον Νέτο.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, ξεκίνησαν να ανεβαίνουν δειλά-δειλά, με την τελική πάσα να λείπει επίσης… Οι «μπλαουγκράνα» ήταν ωστόσο αυτοί που απείλησαν ουσιαστικά, με τον Λιονέλ Μέσι να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, μετά από πάσα του Σερζίνιο Ντεστ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στους Καταλανούς.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Πέντρι να βγάζει τετ α τετ τον Γκριεζμάν, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία… Το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου κύλησε «αθόρυβα» χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη…

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη ιστορία… Μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη του, η Χετάφε κατάφερε να κερδίσει πέναλτι μετά από ένα πολύ απρόσεκτο μαρκάρισμα του Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Ο Χάιμε Μάτα ευστόχησε από την άσπρη βούλα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Χετάφε!

Ο Ρόναλντ Κούμαν προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές, τοποθετώντας στο «τερέν» τους Κουτίνιο και Φατί, στις θέσεις των απογοητευτικών για ακόμη μια φορά Γκριεζμάν, Ντεμπελέ…

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολευόντουσαν να κάνουν το παιχνίδι τους, με τη Χετάφε να παίζει το δικό της σκληρό και μαχητικό παιχνίδι. Μάλιστα λίγο έλειψε στο 85ο λεπτό ο Φερνάντες να «κλειδώσει» το παιχνίδι, ωστόσο το τελείωμα του πέρασε εκτός… γηπέδου…

Στις καθυστερήσεις ο Μέσι έχασε μια τεράστια ευκαιρία, ενώ ο Ντακονάμ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της δικιάς του εστίας, χωρίς να το πληρώνει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024