
Πειραιάς: Νέα μείωση 5% στα δημοτικά τέλη – «Ανάσα» για κατοίκους και επιχειρήσεις
Στόχος του Δήμου Πειραιά είναι σε δύο χρόνια να υπάρξει περαιτέρω μείωση στα Δημοτικά τέλη που να αγγίζει αθροιστικά το 25%
Στη μεγαλύτερη μείωση των τελευταίων ετών σε όλες τις κατηγορίες των ανταποδοτικών τελών προχώρησε για το 2021 ο Δήμος Πειραιά, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.
«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι γιατί για 5η συνεχόμενη χρονιά μειώνουμε τα δημοτικά τέλη. Με μία μείωση 5% αυτή τη φορά τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα αθροίζουμε δηλαδή σε 5 χρόνια 18% μειώσεις τελών» ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Κάτοικοι και επιχειρηματίες χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά να μειωθούν τα δημοτικά τέλη για 5η συνεχόμενη χρονιά και τονίζουν πως η κίνηση θα δώσει σημαντική ανάσα στην αγορά.
Για πρώτη φορά μειώνονται κατά 50% τα τέλη και για τους τριτέκνους.
Στόχος του Δήμου Πειραιά είναι σε δύο χρόνια να υπάρξει περαιτέρω μείωση στα Δημοτικά τέλη που να αγγίζει αθροιστικά το 25%.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Εκτόξευση σχεδόν 25% στις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων – Σε κλοιό πιέσεων οι εταιρείες
- LIVE: Μπόρνμουθ – Λιντς
- LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι
- Εντι Ράμα: «Χιούμορ» η ατάκα για τον Πλάτωνα – Τι είπε για συνυποσχετικό παραπομπής στη Χάγη για ΑΟΖ

