Η κατάσταση με τα κρούσματα κοροναϊού δυσκολεύει για τη Βιλερμπάν μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.
Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει ακόμα 3 κρούσματα κοροναϊού, με 2 παίκτες και 1 μέλος του προπονητικού τιμ να βρίσκονται θετικοί!
Μετά την ανακοίνωση για τον Νόρις Κόουλ και την… γκάφα ολκής να αγωνιστεί για 40” στο ματς με τη Σολέ ενώ ήταν ήδη θετικός οι Γάλλοι έχουν ακόμα τρία κρούσματα και έχει σημάνει συναγερμός για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.
Συνολικά, η ομάδα έχει να διαχειριστεί 7 κρούσματα, δηλαδή 5 παικτών, του προπονητή της και ενός βοηθού του! Η κατάσταση παραμένει αβέβαιη στη Βιλερμπάν, αφού έχουν δηλωμένους 15 παίκτες στην διοργάνωση και ήδη 5 είναι εκτός, χωρίς ακόμα να υπολογίζεται ακόμα αν υπάρχουν κι άλλη θετικοί στον ιό. Θυμίζουμε ότι αν δεν αγωνιστεί με 8 διαθέσιμους παίκτες η Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό τότε χάνει με 20-0 στα χαρτιά από το τριφύλλι.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.