Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάννυ Μπαλτζή : Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Σάννυ Μπαλτζή : Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στις Σπέτσες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου σε μια γραφική τελετή που έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες.

Το ζευγάρι είχε αρχικά αποφασίσει να παντρευτεί στην Αθήνα, αλλά λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό, άλλαξε τα σχέδιά του.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα.

Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά, η μάνατζερ της ερμηνεύτριας Κατερίνα Παπαδοπούλου καθώς και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, κατέβηκε από το καΐκι με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν η Σάννυ Μπαλτζή και ο Απόστολος Λύτρας με τη σύζυγό του. Η Σάννυ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα από τη δεξίωση.

View this post on Instagram

#happywalker #blessed🙏 (dress Tassos Mitropoulos)

A post shared by sunny baltzi (@sunnybaltzi) on

Στη μια φωτογραφία βλέπουμε τη νύφη να ποζάρει με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι ενώ στη δεύτερη σύσσωμες οι φίλες της νύφης χαμογελούν στον φακό φορώντας τις γαμήλιες κορδέλες.

Γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, η γνωστή τραγουδίστρια διάλεξε ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024