Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής μέσα από τη δράση της

Το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής μέσα από τη δράση της

Η δράση τους, τα τάγματα εφόδου, οι εγκληματικές πράξεις τους αποτυπώνουν την πορεία των στελεχών της Χρυσής Αυγής, που τώρα ζητούν ελαφρυντικά

Λίγες μόλις ώρες χωρίζουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα Χρυσή Αυγή από την ανακοίνωση των ποινών. Επιχείρησαν να καλύψουν το αληθινό τους, φασιστικό, πρόσωπο κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα του εθνικισμού. Και δεν τα κατάφεραν.

Ο αρχηγός, τα έργα και το Ναυτικό

Ο αμετανόητος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος το χέρι του οποίου είναι βαμμένο με αίμα, επιχείρησε να υλοποιήσει πάση θυσία το νεοναζιστικό του όραμα.

Τώρα, επιχειρεί να λάβει ελαφρυντικά χρησιμοποιώντας γελοίες δικαιολογίες, όπως ότι είναι οικογενειάρχης που τιμούσε τον Κολοκοτρώνη, τον Πατριάρχη Γρηγόριο και το… Ναυτικό.

«Τιμούσε τον Κολοκοτρώνη, τον Πατριάρχη Γρηγόριο, το Ναυτικό» υποστήριξε η υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Παρότι σήμερα φαίνεται απαλλαγμένος από την ψευδαίσθηση πως πάντα θα καταφέρνει να εγκληματεί ατιμώρητος σε βάρος της Δημοκρατίας, η δράση και τα έργα του… δεν ξεγράφονται

Το… κατατρεγμένο πρωτοπαλίκαρο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου και δεύτερος στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, επιχειρεί να μπει στον ρόλο ενός κατατρετρεγμένου και αρνητικά προβεβλημένου.

Ισχυρίζεται μάλιστα πως λοιδορήθηκε και προπηλακίστηκε όσο κανένας. Κανένας όμως δεν ξεχνά.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης λοιδορήθηκε και προπηλακίστηκε όσο κανένας» υποστήριξε η υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη.

Ψάχνει «τρύπα» ελαφρυντικών

Ο νεοναζί ευρωβουλευτής που πρωτοστάτησε σε πλήθος εγκληματικών δράσεων χωρίς ενδοιασμούς, όταν ανοίγει η κάμερα δηλώνει αμετανόητος

Στο δικαστήριο όμως δια του συνηγόρου του ζητά ελαφρυντικά προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή. Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει πολιτικό έργο. Ένα έργο που κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει περίεργο ή γραφικό… αλλά είναι έργο.

«Έχει πολιτικό έργο. Κάποιος μπορεί να το θεωρήσει γραφικό ή περίεργο αλλά είναι έργο» τόνισαν οι συνήγοροι του Γιάννη Λαγού.

Το έργο του Γιάννη Λαγού έχει αποκαλυφθεί. Και είναι εγκληματικό.

Ό,τι κινείται σφάζεται

«Θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα, 20-30 ατόμων, η οποία θα είναι τούμπανο, από όλα, και θα καθαρίσουμε την Παναγίτσα. Δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Τίποτα! Ό,τι κινείται, σφάζεται» ήταν οι εντολές του Γ. Λαγού προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αυτός που πέρασε τα πάθη του… Χριστού

Χρήστος Παππάς, ο περήφανος ναζιστής, που παρέστησε τον γενναίο αγωνιστή και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την αποκατάσταση της δημοκρατίας ως πραξικόπημα, τώρα βλέπει τον εαυτό του ως τον ίδιον τον ιό του Θεού.

Δια του συνηγόρου του δηλώνει ότι επιχειρήθηκε αντίστοιχο bullying στη Δικαιοσύνη με αυτό στη δίκη του Χριστού, με το «άρον άρον σταύρωσον αυτόν».

«Επιχειρήθηκε αντίστοιχο bullying στη Δικαιοσύνη με αυτό στη δίκη του Χριστού, με το “άρον άρον σταύρωσον αυτόν”» ανέφερε η υπεράσπιση του Χρήστου Παππά.

Μπορεί ο Παππάς να φτάνει στο σημείο αυτοχαρακτηρίζεται Θεάνθρωπος για να γλιτώσει τη φυλακή, αλλά η δράση του μόνον την αγάπη των Γραφών δεν θυμίζει.

Ο «συμπαθητικός» αγρότης και το πραξικόπημα

Η άλλοτε κεφαλή των ταγμάτων εφόδου που εξαπέλυε επιθέσεις και τρομοκρατούσε αδύναμους, μικροπωλητές πρόσφυγες και μετανάστες προσπαθεί τώρα να προβάλλει το προσωπείο του ανθρώπου του μόχθου, του ταπεινού αγρότη, του καλού παιδιού.

Δια της υπεράσπισής του, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης δηλώνει ο πλέον συμπαθής άνθρωπος που έχει παντρευτεί δύο ολόκληρες φορές μετανάστριες.

«Αποτελεί τον πλέον συμπαθή. Έχει παντρευτεί δύο φορές και τις δύο με μετανάστριες» υποστήριξαν οι συνήγοροί του.

Ωστόσο η μνήμη δεν είναι τόσο κοντή όσο πιστεύει. Είναι ίδιος άνθρωπος τον Ιούνιο το 2018 κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η εγκληματική οργάνωση αποκαλύφθηκε και σφραγίστηκε με την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης. Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα των ποινών φτάνει στο τέλος της.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024