Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο αυτοκίνητο : Μειώνουμε τα έξοδα – Αυξάνουμε την ξεγνοιασιά

Νέο αυτοκίνητο : Μειώνουμε τα έξοδα – Αυξάνουμε την ξεγνοιασιά

Μέσα από το leasing αυτοκινήτου μπορούμε να αποκτήσουμε το όχημα των ονείρων μας, αποφεύγοντας τους συνηθισμένους… πονοκεφάλους της ιδιοκτησίας

Είναι γεγονός: Χρειάζεστε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, όμως, τόσα περισσότερα εμπόδια εντοπίζετε. Εκτός από το αρχικό κόστος, ξέρετε ότι ο οικογενειακός ή επαγγελματικός σας προϋπολογισμός σύντομα θα επιβαρυνθεί από τέλη, ασφάλιστρα και – ας το παραδεχτούμε – επισκευές και κόστη συντήρησης. Ειδικά αν είστε ιδιώτης, ίσως δεν έχετε λάβει καν υπόψη σας μια λύση που μπορεί να μειώσει το κόστος, αλλά και να αυξήσει την ανεμελιά: Το leasing αυτοκινήτου, είναι ικανό να σας μεταφέρει από τα «όχι» και τα «μα» στο… καινούργιο σας όχημα!

Γιατί να επιλέξω τη μακροχρόνια μίσθωση;

Είναι πιο προσιτή και ευέλικτη από ό,τι νομίζατε

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν υπηρεσίες leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες; Η μακροχρόνια μίσθωση σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί… είδος πολυτελείας. Μεγάλες & εξειδικευμένες εταιρείες στο αντικείμενο, όπως η LeasePlan, προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από leasing προσφορές, ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε το επόμενό σας αυτοκίνητο σε προνομιακή τιμή –ενώ διατηρείτε τη δυνατότητα να «χτίσετε» το μοντέλο των ονείρων σας, επιλέγοντας μόνοι σας τον εξοπλισμό του.

Μας κάνει να νιώθουμε ελεύθεροι…

Αγαπάτε το νέο σας αυτοκίνητο. Ποιος ξέρει, όμως, πώς θα αισθάνεστε απέναντί του πέντε – ή ακόμη και δέκα – χρόνια αργότερα; Αν αγαπάτε τις αλλαγές, όχι όμως και τις διαδικασίες που είθισται να τις συνοδεύουν, το leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνετε με ευκολία το όχημά σας κάθε τέσσερα χρόνια.

…ενώ παραμένει σταθερό

Από τα τέλη και τα κόστη συντήρησης, μέχρι τα ασφάλιστρα, τις μηχανικές βλάβες και τα έκτακτα έξοδα από ατυχήματα, κάθε δαπάνη που συνοδεύει τη χρήση ενός αυτοκινήτου καλύπτεται από το μηνιαίο σας μίσθωμα. Εσείς πληρώνετε μόνο… τα καύσιμα. Έτσι, μπορείτε να προϋπολογίσετε πολύ πιο αποτελεσματικά – και κυρίως χωρίς εκπλήξεις – τα μηνιαία έξοδα του οχήματός σας.

Μας απαλλάσσει από τα περιττά άγχη

Και για τους ιδιώτες, αλλά πολύ περισσότερο για τους επαγγελματίες, η ιδιοκτησία ενός οχήματος δεν συνεπάγεται μόνο πρόσθετα κόστη, αλλά και επιπλέον έννοιες. Η μακροχρόνια μίσθωση, όμως, εξασφαλίζει ότι η διαχείριση, η συντήρηση και όποια άλλη διαδικασία προκύψει γύρω από το αυτοκίνητό μας, διεκπεραιώνεται από την εταιρεία leasing. Μεγάλες εταιρείες, όπως η LeasePlan, προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες reporting και συμβουλευτικής για τον στόλο της επιχείρησής σας, προκειμένου να μην ασχολείστε με τίποτα περισσότερο από την καταβολή του μισθώματος.

Μας βοηθά να νιώσουμε σιγουριά

Είτε πρόκειται για leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες, είτε για ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, η μακροχρόνια μίσθωση συνεπάγεται ότι έχουμε στη διάθεσή μας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, σε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, προκειμένου να μην νιώθουμε ποτέ εκτεθειμένοι. Για παράδειγμα, η LeasePlan εξασφαλίζει στους πελάτες της αυτοκίνητα αντικατάστασης σε περίπτωση που το δικό τους παρουσιάσει βλάβη, μια παροχή που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμη, ιδίως στην περίπτωση των επαγγελματικών οχημάτων.

Μας ανοίγει νέες δυνατότητες

Εκτός των εμφανών εξόδων που μας βοηθά να αποφύγουμε, μέσα από τα χαμηλά μισθώματα που μπορούμε να ανακαλύψουμε σε προσφορές leasing, η μακροχρόνια μίσθωση μας βοηθά να εξοικονομήσουμε χρήματα και με πιο… υπόγειους τρόπους. Για παράδειγμα, ανανεώνοντας κάθε τέσσερα χρόνια το επαγγελματικό μας όχημα, εξασφαλίζουμε ότι θα έχουμε πάντα στη διάθεσή μας ένα «εργαλείο» με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμων. Παράλληλα, όταν επιλέγουμε μεγάλες εταιρείες του τομέα, όπως η LeasePlan, που έχει από 1,9 εκατομμύρια οχήματα στον δρόμο παγκοσμίως, μπορούμε να επωφεληθούμε από την αγοραστική και διαπραγματευτική τους δύναμη, που τους επιτρέπει να εξασφαλίζουν πολύ πιο συμφέρουσες συμφωνίες από ό,τι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε μόνοι μας.

Μας αφήνει να εστιάσουμε στα σημαντικά

Ειδικά για τους επαγγελματίες, το leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου ίσως θα έπρεπε να θεωρείται μονόδρομος. Κι αυτό γιατί μπορούν να αναθέσουν τη διαχείριση του στόλου τους στους ειδικούς, να μην παρουσιάζουν όχημα στο ενεργητικό του ισολογισμού τους και να βελτιώνουν τη ρευστότητά τους εξαιτίας και του συμψηφισμού με τον προς απόδοση ΦΠΑ, αλλά και να εκμεταλλεύονται τα δίκτυα εξυπηρέτησης των εταιρειών leasing για να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Εκτός από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και Special Deals, η LeasePlan επαναφέρει την ξεγνοιασιά στη ζωή μας, επιτρέποντάς μας να μισθώσουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο για εμάς από το σπίτι μας, σε τέσσερα απλά βήματα. Χάρη στην πολυετή παρουσία της στον χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, που ξεπερνά τα 50 χρόνια και την εξειδίκευση των συμβούλων της όχι μόνο σε μεγάλες εταιρείες, αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε πάντα τη λύση που χρειαζόμαστε.

Μάθετε περισσότερα για τα Special Deals της LeasePlan στη διεύθυνση: www.leaseplan.com, αλλά και στις σελίδες της εταιρείας στο Facebook, το YouTube και το Twitter.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024