Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελίνα Μερκούρη : Σπάνιο «κλικ» μαζί με Θεοδωράκη και Μπιθικώτση

Μελίνα Μερκούρη : Σπάνιο «κλικ» μαζί με Θεοδωράκη και Μπιθικώτση

Μια σπάνια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Μελίνα Μερκούρη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Ντόρα Γιαννακοπούλου

Μια σπάνια φωτογραφία με αγαπημένους ηθοποιούς και συνθέτες από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram,  η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Στο προφίλ της στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράζεται συχνά ρετρό φωτογραφίες και σπάνια «κλικ» που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το Μίκη Θεοδωράκη, τη Ντόρα Γιαννακοπούλου, το Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη Μελίνα Μερκούρη.

Γράφει στην ανάρτησή της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη:

«Μίκης Θεοδωράκης, Ντόρα Γιαννακοπούλου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης & Μελίνα Μερκούρη στα παρασκήνια του θεάτρου Παρκ στην πρεμιέρα της «Όμορφης Πόλης» που ανέβηκε τον Ιούνιο του 1962 σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κακογιάννη.

Στο μουσικό έργο συμμετείχαν εκτός από την Γιαννακοπουλου και τον Μπιθικώτση και οι Γιάννης Βογιατζής, Γιοβάννα, Ανδρέας Ντούζος, Μαρία Κωνσταντάρου, & Μάρθα Καραγιάννη.

Την ίδια σεζόν στην λεωφόρο Αλεξάνδρας στο θέατρο Μετροπόλιταν ανέβηκε και η «Οδός Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι με σκηνοθέτη τον Αλέξη Σολομό και λαμπρές συμμετοχές με τις δυο επιθεωρήσεις από τους δυο μεγάλους συνθέτες να συναγωνίζονται στις προτιμήσεις του κοινού και να γράφουν θεατρική ιστορία».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση ενθουσίασε τους λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, οι οποίοι έσπευσαν να χαρίσουν το δικό τους σχόλιο και like στη δημοσίευση.

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία:

View this post on Instagram

Μίκης Θεοδωράκης, Ντόρα Γιαννακοπούλου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης & Μελίνα Μερκούρη στα παρασκήνια του θεάτρου Παρκ στην πρεμιέρα της «Όμορφης Πόλης» που ανέβηκε τον Ιούνιο του 1962 σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κακογιάννη. Στο μουσικό έργο συμμετείχαν εκτός από την Γιαννακοπουλου και τον Μπιθικώτση και οι Γιάννης Βογιατζής, Γιοβάννα, Ανδρέας Ντούζος, Μαρία Κωνσταντάρου, & Μάρθα Καραγιάννη. Την ίδια σεζόν στην λεωφόρο Αλεξάνδρας στο θέατρο Μετροπόλιταν ανέβηκε και η «Οδός Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι με σκηνοθέτη τον Αλέξη Σολομό και λαμπρές συμμετοχές με τις δυο επιθεωρήσεις από τους δυο μεγάλους συνθέτες να συναγωνίζονται στις προτιμήσεις του κοινού και να γράφουν θεατρική ιστορία. #mikistheodorakis #omorfipoli #doragiannakopoulou #grigorisbithikotsis #melinamercouri #greektheater #greekmusic #beautifulgreeks

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024