Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε με την άνετη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.
Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 3-0 του Βούλγαρου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά το Ρολάν Γκαρός.
Αυτή ήταν 26η νίκη μέσα στο 2020 για τον 22χρονο τενίστα, ο οποίος επίσης έφτασε τις 20 νίκες σε επίπεδο Grand Slam. Οι 8 από αυτές έχουν επιτευχθεί στο Ρολάν Γκαρός, οι 6 στο Αυστραλιανό Οπεν και υπόλοιπες 6 σε Αμερικάνικο Οπεν και Γουίμπλεντον. Στο Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος έχει ρεκόρ 8-3 και στο Αυστραλιανό Οπεν 6-3.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νίκη απέναντι στον Βούλγαρο ήταν η 130η νίκη στην καριέρα του Τσιτσιπά, που δείχνει έτοιμος να φτάσει πολύ μακριά στη φετινή διοργάνωση. Υπενθυμίζουμε ότι στα προημιτελικά ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ.
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, παραμένοντας σε τροχιά πρωτιάς στα πλέι οφ του 5-8.
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Δυο παίκτες από την Αργεντινή είχαν την τιμητική τους στο Πανθεσσαλικό! Με δυο γκολ του Πεντρόζο και δυο ασίστ του Μπάλτσι ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0, παραμένει πέμπτος και έχει την καλύτερη επίθεση.