Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όρθια στο Καμπ Νου η Σεβίλλη, 1-1 με την Μπαρτσελόνα

Όρθια στο Καμπ Νου η Σεβίλλη, 1-1 με την Μπαρτσελόνα

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να μένει στο 1-1 με την Σεβίλλη

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έμεινε στο 1-1 με την Σεβίλλη στο Καμπ Νου. Μετά από δυο εύκολες νίκες στα πρώτα δυο ματς οι Μπλαουγκράνα επέστεψαν στην σκληρή πραγματικότητα, χάνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η Σέβιλλη αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Ντε Γιονγκ (8΄) να νικά τον Νέτο σε μια φάση διάρκειας, ωστόσο η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση καθώς ο Κουτίνιο δυο λεπτά αργότερα έκανε το 1-1.

Μετά από αυτό το εκρηκτικό ξεκίνημα, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο 19’ ο Νάβας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Σεβίλλη όπως και ο Γκριεζμάν για την Μπαρτσελόνα στο 21’ ενώ λίγο πριν το ημίχρονο το σουτ του Μέσι πέρασε λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα, είχε την υπεροχή με την Σεβίλλη να περιμένει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 64ο λεπτό μετά από γύρισμα του Εν Νεσιρί, ο Αραούχο σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 68 η κεφαλιά του Κουντέ πέρασε λίγο έξω. Με την Μπαρτσελόνα να απαντά με τον Μέσι, με το σουτ του Αργεντίνου να το αποκρούσει ο Μπόνο. Οι Μπλαουγκράνα πίεζαν για το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος με τον Τρινκάο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού να απειλεί αλλά και πάλι ο Μπόνο είχε την απάντηση.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Πικέ, Άλμπα (75’ Ντεστ), Αραούχο, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Κοουτίνιο (75’ Πιάνιτς), Φάτι (61’ Πέδρι), Γκριεζμάν (61’ Τρινκάο), Μέσι

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Χορδάν (85’ Τόρες), Φερνάντο, Ράκιτιτς (78’ Γκουντέλι), Οκάμπος (61’ Εν Νεσιρί), Ντε Γιονγκ (85’ Κάρλος Φερνάντεθ), Σούσο (61’ Μουνίρ)

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024