«Πάμε Δανάη!»: Σπανακοπιτάκια και γλυκός τραχανάς από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ένα ξεχωριστό και γευστικό πιάτο ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς σήμερα Πέμπτη (1/10) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ μαγείρεψε σπανακοπιτάκια με φύλλο κρούστας και γλυκό τραχανά.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
60ml ελαιόλαδο
100 γρ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
80 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
800 γρ. σπανάκι
Μυρώνια ψιλοκομμένα
90 γρ. τραχανά γλυκό
80 γρ. φέτα σκληρή, τριμμένη
1 αυγό
Μάραθο ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι
300 φύλλο κρούστας
1 αυγό χτυπημένο
20 γρ. παπαρουνόσπορο
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Ράφα: Το Ισραήλ τη βομβάρδισε πάνω από 60 φορές μέσα σε 48 ώρες μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου
- Γιαννακόπουλος: «Βγάλαμε δύναμη και τα καταφέραμε»
- Λιθουανία: Επανεκλογή του προέδρου Ναουσέντα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Πρώτος Έλληνας με Euroleague και πρωτάθλημα ΝΒΑ ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Παναθηναϊκός: Το νέο σήμα μετά το έβδομο αστέρι (pic)
- Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Αθήνα για το 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού