Genesis GV70 2021: Η νέα άφιξη στα premium SUV
Η κορεατική φίρμα δίνει τα διαπιστευτήρια του νέου της μεσαίου SUV το οποίο με δεδομένα τα νέα σχέδια της Hyundai, αναμένεται και στην Ευρώπη διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα σε αντίστοιχα προϊόντα της premium κατηγορίας.
Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες η Genesis, η πολυτελής φίρμα της Hyundai, προετοιμάζει την είσοδό της στην ευρωπαϊκή αγορά, κάνοντας την αρχή με το τετράθυρο μοντέλο G70. Όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται να περιοριστεί σε… μονοθεματική γκάμα και μόλις η Genesis έδωσε τα διαπιστευτήρια του επόμενου μοντέλου που δεδομένα θα αφιχθεί στη γηραιά ήπειρο.
Οι πρώτες εικόνες του GV70 αν και καμουφλαρισμένες προδίδουν έμφαση στη λεπτομέρεια και περισσότερη κομψότητα σε σχέση με το Tucson, καθώς το premium SUV αποφεύγει τα προστατευτικά πλαστικά προς όφελος μιας πιο upmarket εικόνας αστικού πολιτισμού.
Αντιθέτως περισσότερες ομοιότητες με το Tucson αναμένονται στο εσωτερικό με τις δύο οθόνες των 10,25 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment να δίνουν το τεχνολογικό στίγμα και να συμπληρώνονται από διακόπτες αφής για τις περιφερειακές λειτουργίες όπως αυτή του κλιματισμού.
Με δεδομένα τα νέα teaser η πρεμιέρα του GV70 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα ενώ εξίσου σύντομα θα πρέπει να αναμένουμε και το χρονοδιάγραμμα λανσαρίσματος της πολυτελούς φίρμας της Hyundai σε ευρωπαϊκό έδαφος.
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κούρδους Συρίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην συναινεί σιωπώντας, όπως έκανε στη Γάζα
