Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεργείο με γυμνές καθαρίστριες ανεβάζουν την ζήτηση λόγω κορωναϊού στην Βρετανία

Συνεργείο με γυμνές καθαρίστριες ανεβάζουν την ζήτηση λόγω κορωναϊού στην Βρετανία

Αυτό το ιδιαίτερο συνεργείο καθαρισμού στην Βρετανία δεν καταλαβαίνει από lock down

Αυτό το ιδιαίτερο συνεργείο καθαρισμού στην Βρετανία δεν καταλαβαίνει από lock down!

Η «γυμνή» αλήθεια

Εκρηκτική αύξηση στη ζήτηση των υπηρεσιών τις οποίες παρέχει η «Naked Cleaning Company» αναφέρει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Σύμφωνα με την Νίκι Μπέλτον από το Πλίμουθ της Βρετανίας, κατά την περίοδο που ακολούθησε την (πρώτη) καραντίνα λόγω κορωναϊού, οι εργαζόμενες στην NCC κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουν να αναλαμβάνουν γυμνούς καθαρισμούς.

Ως «γuμνός καθαρισμός» ορίζεται η οικιακή εργασία την οποίαν εκτελούν κατ’ αποκοπήν καθαρίστριες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους -ή ούτε καν αυτά. Υπηρετώντας τη φαντασίωση της καuτής υπηρέτριας, έναν πατροπαράδοτο κοινό τόπο στη βιομηχανία του soft ποpνό, οι υπάλληλοι της κας Νίκι Μπέλτον εκτελούν κάθε είδους εργασία της ειδικότητάς τους: Ξεσκονίζουν, πλένουν, σφουγγαρίζουν, φροντίζουν τη μπουγάδα και το σιδέρωμα κ.ο.κ.

Τιμές και παροχές

Βάσει των όρων που διέπουν τη σχέση καθαρίστριας-πελάτη, διευκρινίζεται εξ αρχής ότι, ναι, είναι δυνατόν να ζητηθεί η βοήθεια περισσοτέρων της μίας καθαρίστριας στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, ο πελάτης θα πρέπει να είναι πάντοτε μόνος. Εάν η καθαρίστρια αντιληφθεί την παρουσία άλλου, δεν θα βγάλει ούτε το παλτό της και θα αποχωρήσει πάραυτα.

«Οι καθαρίστριες μας είναι πολύ σοβαρές επαγγελματίες και έχουν συναίσθηση ότι ο πελάτης ενδέχεται να εpεθιστεί» αναγράφει ο κατάλογος με ό,τι επιτρέπεται και ό,τι απαγορεύεται βάσει του κανονισμού λειτουργίας της NCC. Και πιο συγκεκριμένα, τονίζεται προς την πελατεία ότι «ακόμη και εάν παρ’ ελπίδα διεγερθείτε, παρακαλούμε να σεβαστείτε τις καθαρίστριες μας και να μην παραβιάσετε τον προσωπικό τους χώρο».

Η NCC χρεώνει την πελατεία της περί τα 83 ευρώ την ώρα για ημίγuμνο καθαρισμό και 110 ευρώ/ώρα για τον τελείως τσίτσιδο. Και ενώ στην περίοδο της καραντίνας η κα Μπέλτον είχε βυθιστεί στην απόγνωση εφόσον κανείς δεν ήθελε -δηλαδή δεν μπορούσε- να αξιοποιήσει τις ειδικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία της, αμέσως μετά από τη λήξη του lockdown, όλο και περισσότεροι Βρετανοί ζητούσαν γυμνό καθαρισμό.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024