Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαβέρν Κοξ : Η παραγωγή των Emmys έκρινε ακατάλληλη την ομιλία της γνωστής trans ηθοποιού

Λαβέρν Κοξ : Η παραγωγή των Emmys έκρινε ακατάλληλη την ομιλία της γνωστής trans ηθοποιού

Και φυσικά όλο αυτό έφερε διάφορες υποθέσεις στο προσκήνιο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Φαίνεται ότι η Λαβέρν Κοξ είχε κάποια πράγματα να πει στα βραβεία Emmy. Πέρυσι, η ηθοποιός έκανε μια δήλωση επισημαίνοντας τις επικείμενες υποθέσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου που αφορούσαν τα δικαιώματα των LGBTQ + κοινοτήτων.

Φέτος: φαινόταν να μιλάει για τη δική της κληρονομιά στο Χόλιγουντ. Αφού εμφανίστηκε στα Emmys, η Cox επέστρεψε με μια νέα εμφάνιση επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, για να παρουσιάσει ένα βραβείο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Τι είπε η ίδια;

«Καλησπέρα σε ολους», ξεκίνησε τον σχολιασμό της. «Είμαι ζωντανή απόδειξη του αμερικανικού ονείρου ότι οποιοσδήποτε σε αυτήν τη χώρα μπορεί να χάσει το βραβείο Emmy επί τέσσερα χρόνια στην ίδια κατηγορία και ωστόσο να καταλήγει σε αυτήν την αρένα παρουσιάζοντας ένα βραβείο σε κάποιον που μάλλον δεν…»

Το ABC feed της τελετής έκοψε εντελώς τον ήχο, καθώς η ηθοποιός συνέχισε να μιλά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον επανέφερε: «Τι συμβαίνει σε ένα αμερικανικό όνειρο που αναβάλλεται;»συνέχισε.

«Συρρικνώνεται όπως μια σταφίδα στον ήλιο; Μείνε στο σενάριο Λαβέρν, μείνε στο σενάριο. Και τώρα εδώ είναι οι υποψήφιοι για τη Συγγραφή σε σειρές Drama».

Από την ώρα της προβολής, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είδαν την εκπομπή στον Καναδά αποκάλυψαν το τμήμα που προβλήθηκε πλήρως εκεί.

Σύμφωνα με τα βίντεό τους, η Κοξ είπε ότι «βάζοντας ένα βραβείο σε κάποιον που πιθανώς δε με ψήφισε».

Το πλήρες μη επεξεργασμένο κλιπ δημοσιεύτηκε επίσης στον λογαριασμό YouTube της Television Academy. Δεδομένου ότι η Κοξ άλλαξε τη δική της ομιλία, είμαστε αρκετά μπερδεμένοι σχετικά με την ανάγκη να κόψουνε τον ήχο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024