Αυξάνεται ο θλιβερός απολογισμός των θυμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα καθώς τις τελευταίες ώρες άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο ασθενείς ηλικίας 80 και 61 ετών σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα μια 80χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης άφησε την τελευταίας της πνοή το βράδυ της Πέμπτης.
Ο άτυχος 61χρονος Αφγανικής καταγωγής νοσηλευόταν από τις 14 Σεπτεμβρίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Με τους δύο νεκρούς ο αριθμός των θυμάτων στην Ελλάδα φτάνει τους 373.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας