Απαλλακτικό βούλευμα Επιτροπής Δεοντολογίας : Κατέρρευσε ένα ολόκληρο κατασκεύασμα
Η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αποτελούμενη από τακτικούς δικαστές, αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιώργο Σπανό, τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος και άλλα 10 πρόσωπα, για την υπόθεση χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.
Η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αποτελούμενη από τακτικούς δικαστές, αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιώργο Σπανό, τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος και άλλα 10 πρόσωπα, για την υπόθεση χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.
Η Επιτροπή μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, δίκασε κανονικά, πήρε μαρτυρικές καταθέσεις, επίσημα έγγραφα και κατέληξε στην ομόφωνη απαλλαγή όλων των εμπλεκόμενων.
Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ατρόμητος απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελέσματος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Πρόκειται για μια υπόθεση σκευωρία που ξεκίνησε το 2015 κινήθηκε στα όρια της νομικής ακροβασίας, στηρίχθηκε σε σαθρές μαρτυρίες και ανυπόστατες καταθέσεις.
Κομμάτι του απαλλακτικού βουλεύματος αναφέρει τα εξής:
«Από κανένα αποδεικτικό στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε προσυνεννόηση για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος οιουδήποτε εκ των ελεγχόμενων αγώνων ή αθέμιτης παρέμβασης για τον ίδιο λόγο, ούτε προς εξυπηρέτηση αγωνιστικών στόχων ούτε προς το σκοπό πορισμού περιουσιακού οφέλους μέσω στοιχηματισμού.»
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!
- Δανία: Συνεχίζεται η ανάπτυξη στρατού στη Γροιλανδία – Η Σλοβενία στέλνει στο νησί δύο αξιωματικούς
