Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, όταν γονείς επιχείρησαν να σπάσουν την κατάληψη των μαθητών.
Το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες υπό κατάληψη και γονείς στην προσπάθεια τους να βγάλουν τα οδοφράγματα που είχαν στήσει μαθητές αντιμετώπισαν την αντίσταση των νεαρών.
Ο γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τα σχολεία που βρίσκονται επί της οδού Αμμοχώστου νωρίς πρωί και προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές καταγγέλλουν ότι οι γονείς άσκησαν βία με αποτέλεσμα μια μαθήτρια να είναι στο νοσοκομείο από χτύπημα στη μέση και μια κοπέλα να κάνει ράμματα στο πόδι. Πληροφορίες των μαθητών αναφέρουν ακόμα ότι κάποιος από τους γονείς έβγαλε και μαχαίρι.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας