Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«911»: Η Lady Gaga εξομολογείται την προσωπική ιστορία πίσω από το βίντεο κλιπ

«911»: Η Lady Gaga εξομολογείται την προσωπική ιστορία πίσω από το βίντεο κλιπ

Εντυπωσίασε η Lady Gaga με το καινούργιο κλιπ για το «911», το τελευταίο σιγκλ από το άλμπουμ της, «Chromatica»

Εντυπωσίασε η Lady Gaga με το καινούργιο κλιπ για το «911», το τελευταίο σιγκλ από το άλμπουμ της, «Chromatica».

Αυτό που μοιάζει με παράξενο όνειρο στην έρημο του Νιού Μέξικο προκύπτει να είναι ένας εφιάλτης στον πραγματικό κόσμο, καθώς η Lady Gaga ξυπνά, διαπιστώνοντας ότι παρ’ oλίγον δεν σκοτώθηκε σε φρικτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Σε κατάσταση αμόκ, προσπαθεί με κοφτές ανάσες να πάρει αέρα, καθώς πλήρωμα ασθενοφόρου την επαναφέρει, ενώ με ταχύτητα περνούν μπροστά από τον φακό αστυνόμοι και διασώστες (υπαινιγμός στον τίτλο του τραγουδιού).

Σε ανάρτησή της στο Instagram, εξήγησε τα πιο βαθιά επίπεδα της ιστορίας που αφηγείται το κλιπ: «Αυτή η μικρού μήκους ταινία είναι για μένα πολύ προσωπική, η εμπειρία μου σε θέματα ψυχικής υγείας και ο τρόπος που πραγματικότητα και όνειρα μπορούν να αλληλοσυνδεθούν για να σχηματίσουν ήρωες, μέσα μας και γύρω μας».

Αποκάλυψε επίσης ότι η σύλληψη της ιδέας για αυτή την ιστορία είναι του σκηνοθέτη Tarsem Singh Dhandwar, ο οποίος μοιράστηκε αυτή την ηλικίας 25 ετών ιδέα μαζί της «επειδή η ιστορία της ζωής μου του είπε τόσα πολλά», όπως τόνισε η ίδια. Στο ενεργητικό του, ο Tarsem – έτσι είναι γνωστός – έχει τα βίντεο για το «Losing My Religion» των R.E.M. και το «Hold On» των En Vogue. Σύμφωνα με τη Lady Gaga, «τα γυρίσματα έγιναν μεσούσης της πανδημίας, χωρίς να διαπιστωθεί ούτε ένα κρούσμα».

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε επίσης και τους θαυμαστές της – τα Little Monsters της, όπως τους αποκαλεί – για την υποστήριξή τους: «Τώρα είμαι ξύπνια, μπορώ να σας δω, μπορώ να σας νιώσω, ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα όταν ήμουν πολύ φοβισμένη. Αυτό που κάποτε ήταν η καθημερινότητά μου στην πραγματική ζωή, τώρα είναι μια ταινία, μια αληθινή ιστορία που τώρα είναι το παρελθόν και όχι το παρόν. Είναι η ποίηση του πόνου».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024