Ιανός : Έφτασε στην Αττική – Βροχή και δυνατοί άνεμοι από τα ξημερώματα
Σε αρκετές περιοχές επικρατούν ισχυροί άνεμοι ενώ έχει αρχίσει και η βροχή.
Μετά τις καταστροφές στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη, τη Λευκάδα, αλλά και την Ηλεία στη Δυτική Ελλάδα, ο Ιανός πέρασε πάνω από τη Στερεά και έπληξε με ιδιαίτερη μανία τη Φθιώτιδα και τη Θεσσαλία, όπου δεκάδες άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητα και σπίτια σε διάφορες περιοχές.
Από τα ξημερώματα άρχισε το πέρασμα του «Ιανού» και από την Αττική.
Σε αρκετές περιοχές επικρατούν ισχυροί άνεμοι ενώ έχει αρχίσει και η βροχή.
Μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από τα νησιά του Ιονίου, την δυτική Ελλάδα, την Στερεά και την Θεσσαλία (όπου συνεχίζεται η κακοκαιρία με ανυπολόγιστες ζημιές), οι ισχυροί άνεμοι άρχισαν να πνέουν και στο λεκανοπέδιο.
Η βροχή έχει δυναμώσει σε ορισμένες περιοχές της Αττικής όπου και για σήμερα αναμένεται να κάνει ένα δυναμικό πέρασμα με βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα είναι έντονα ως το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση.
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Σχέσεις: Πόση «δύναμη» έχουμε πάνω στον σύντροφό μας;
- Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή – Το πασχαλινό τραπέζι και η «αγορά δύο ταχυτήτων»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- ΟΗΕ: Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία επί του σχεδίου προστασίας για τα στενά του Ορμούζ
- Λακωνία: Βίντεο ντοκουμέντο με γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα στον δρόμο, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή
- «Ο Τελευταίος Αντάρτης» επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον για 8 παραστάσεις
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442