Κοροναϊός: Στο δικαστήριο χωρίς μάσκα ο ιερέας για το κήρυγμα κατά των μέτρων
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ιερέα για διέγερση σε απείθεια και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή. Ο ιερέας άσκησε έφεση
Πρωταγωνιστής και νέου επεισοδίου στο δικαστήριο έγινε ο παπάς που συνελήφθη αφού έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας σε προαύλιο σχολείου.
Χωρίς μάσκα και αρνούμενος να φορέσει ακόμα και κατόπιν υπόδειξης, εμφανίστηκε ενώπιον της έδρας ο ιερέας στο Ρέθυμνο. Χαρακτήρισε τη χρήση της μάσκας αντισυνταγματική και αρνήθηκε να απολογηθεί, αποκαλώντας τους δικαστές δωσίλογους.
Επεισοδιακή η δίκη
Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχε ο κατηγορούμενος ιερέας με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα η έδρα να αποχωρεί και ο ιερέας να αναγκάζεται τελικά να φορέσει μάσκα, την οποία έβγαλε αμέσως μόλις βγήκε από την αίθουσα και αφού είχε καταδικαστεί.
Ένοχος για το κήρυγμα κατά της μάσκας
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ιερέα για διέγερση σε απείθεια και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή. Ο ιερέας άσκησε έφεση.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI

