Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Ιταλοί στην Ακρόπολη

Οι Ιταλοί στην Ακρόπολη

Αν αυτές τις ημέρες περάσατε από την Ακρόπολη, ίσως να μην δείτε πολλούς τουρίστες, αλλά σίγουρα θα δείτε πολλούς Ιταλούς τεχνικούς να εργάζονται πυρετωδώς

Αν αυτές τις ημέρες περάσατε από την Ακρόπολη, ίσως να μην δείτε πολλούς τουρίστες, αλλά σίγουρα θα δείτε πολλούς Ιταλούς τεχνικούς να εργάζονται πυρετωδώς.

Όπως αναφέρει ο «Βηματόδοτης», είναι οι Ιταλοί που ήρθαν στην Ελλάδα για να εγκαταστήσουν τον νέο ανελκυστήρα. Εάν τους ρωτήσεις για τη δουλειά τους, θα σου πουν ότι είναι μία από τις δυσκολότερες εργασίες που έχουν αναλάβει, αφού δεν εγκαθιστούν έναν οποιοδήποτε ανελκυστήρα, αλλά έναν ανελκυστήρα πλαγιάς. Μόνον τρεις εταιρίες στον κόσμο μπορούν να κάνουν τέτοιο πράγμα, λένε.

Οπως και να’ χει το πράγμα, ο ανελκυστήρας θα είναι έτοιμος σε λίγες εβδομάδες. Οπως έτοιμος θα είναι σε 15 ημέρες και ο νέος φωτισμός του Ιερού Βράχου.

Το θέμα είναι εάν θα γίνει ειδική τελετή για τα φώτα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση. Εάν μειωθούν τα κρούσματα, θα γίνει μια σεμνή τελετή για τον νέο φωτισμό της Ακρόπολης. ίσως με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024