Αν αυτές τις ημέρες περάσατε από την Ακρόπολη, ίσως να μην δείτε πολλούς τουρίστες, αλλά σίγουρα θα δείτε πολλούς Ιταλούς τεχνικούς να εργάζονται πυρετωδώς

Αν αυτές τις ημέρες περάσατε από την Ακρόπολη, ίσως να μην δείτε πολλούς τουρίστες, αλλά σίγουρα θα δείτε πολλούς Ιταλούς τεχνικούς να εργάζονται πυρετωδώς.

Όπως αναφέρει ο «Βηματόδοτης», είναι οι Ιταλοί που ήρθαν στην Ελλάδα για να εγκαταστήσουν τον νέο ανελκυστήρα. Εάν τους ρωτήσεις για τη δουλειά τους, θα σου πουν ότι είναι μία από τις δυσκολότερες εργασίες που έχουν αναλάβει, αφού δεν εγκαθιστούν έναν οποιοδήποτε ανελκυστήρα, αλλά έναν ανελκυστήρα πλαγιάς. Μόνον τρεις εταιρίες στον κόσμο μπορούν να κάνουν τέτοιο πράγμα, λένε.

Οπως και να’ χει το πράγμα, ο ανελκυστήρας θα είναι έτοιμος σε λίγες εβδομάδες. Οπως έτοιμος θα είναι σε 15 ημέρες και ο νέος φωτισμός του Ιερού Βράχου.

Το θέμα είναι εάν θα γίνει ειδική τελετή για τα φώτα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση. Εάν μειωθούν τα κρούσματα, θα γίνει μια σεμνή τελετή για τον νέο φωτισμό της Ακρόπολης. ίσως με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr