Ευρωπαϊκή φαρμακευτική βιομηχανία αποκλειστικά στο MEGA: Αδύνατο να προβλέψουμε πότε θα βγει το εμβόλιο
Ανατροπή στην παραγωγή και χορήγηση του εμβολίου κατά του κοροναϊού, φέρνει η ευρωπαϊκή φαρμακοβιομηχανία
Ανατροπή στην παραγωγή και χορήγηση του εμβολίου κατά του κοροναϊού, φέρνει η ευρωπαϊκή φαρμακοβιομηχανία.
Μάλιστα σε αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA η επικεφαλής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φαρμακευτικών Εταιρειών, Νάταλι Μολ, αναφέρει πως είναι αδύνατο να γίνει πρόβλεψη για το πότε θα έχουμε εμβόλιο.
«Καταλαβαίνουμε την επιθυμία όλων για ένα εμβόλιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν μπορεί ποτέ να γίνει εις βάρος της ασφάλειας. Είναι δύσκολο και αδύνατο να προβλέψουμε ακριβώς τα χρονικά πλαίσια της διαθεσιμότητας του εμβολίου κατά του κοροναϊού» είπε.
Πηγές στις Βρυξέλλες σημειώνουν ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, που θα εγκρίνει το εμβόλιο, αναμένει να είναι έτοιμο τον Αύγουστο του 2021.
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442