Τι αναφέρουν στο «Βήμα» στελέχη της ΕΛΑΣ κι ιατροδικαστής για τις αναφορές ΜΜΕ της Βουλγαρίας για «δολοφονία στην Σαντορίνη , εμπλεκομένης σε σκανδαλώδεις φωτογραφίες του Βούλγαρου πρωθυπουργού». Τα τεράστια ερωτηματικά και τα κενά για την αόρατη εγκληματική ενέργεια της Σαντορίνης.

Εντονα αμφισβητείται, τις τελευταίες ώρες από την ΕΛ.ΑΣ, τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες κι όχι μόνο, η ορθότητα των πληροφοριών βουλγαρικών MME ότι στην Σαντορίνη βρέθηκε στις 20 Ιουλίου νεκρή με «σπασμένο το λαιμό» μία νεαρή γυναίκα με τα όνομα Σβετλάνα Ιβάνοβα.

Η εν λόγω γυναίκα φερόταν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βουλγαρικών ΜΜΕ, να ήταν αυτή που είχε τραβήξει τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο δωμάτιό του, με ράβδους χρυσού, δέσμες χαρτονομισμάτων ευρώ και όπλο που είχαν δημοσιοποιηθεί στα μέσα του περασμένου Ιουνίου κι είχαν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση.

Καθ’ ότι ένα τέτοιο συμβάν όχι μόνο διαψεύδεται από αρμόδιους Ελληνες κρατικούς λειτουργούς, αλλά διαπιστώνεται ότι η εικονιζόμενη στα ΜΜΕ ως δολοφονηθείσα στη Σαντορίνη που υποτίθεται ότι κατάγεται από την Φιλιππούπολη , είναι η Ρωσίδα – μοντέλο Οκταβίνα Μαξίμοβα από την Αγία Πετρούπολη που είχε κερδίσει προ μερικών ημερών, τίτλους καλλιστείων –κι η οποία χαίρει βεβαίως άκρας υγείας!

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ με τα οποία επικοινώνησε «Το Βήμα» αναφέρουν ότι «ουδέποτε έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, όπως το περιγράφουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ , στη Σαντορίνη, κι αν υπήρχε ζήτημα ανθρωποκτονίας θα είχε ήδη δημοσιοποιηθεί όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις» .

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «δεν υπάρχουν αναφορές για παρουσία στο εν λόγω νησί, της γυναίκας με τα μνημονευόμενα στοιχεία».

Συμπληρώνουν, ωστόσο, ότι συνεχίζουν την έρευνα για να αποκλεισθεί κάθε ενδεχόμενο. Επιπλέον όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας η ιατροδικαστής Σύρου κυρία Ειρήνη Λουκούτου «ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιου είδους συμβάν».

Όταν είχαν δημοσιοποιηθεί οι εν λόγω φωτογραφίες, ο Βούλγαρος πρόεδρος αμφισβήτησε την εγκυρότητα κάποιων, όχι όμως όλων των φωτογραφιών κι επέρριπτε την ευθύνη σε πολιτικό αντίπαλο του, λέγοντας ότι «επέστρεψε στον εαυτό του να πετάξει ένα drone και να τραβήξει φωτογραφίες μου».

Προτού, ωστόσο,  υπάρξει αναφορά για την «νεαρή από την Φιλιππούπολη που δολοφονήθηκε στη Σαντορίνη» τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας αναφέρονταν σε ενδεχόμενη εμπλοκή ενός άλλου μοντέλου από τη Βουλγαρία που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Ντουμπάι.

Ακολούθως αναπτύχθηκαν σενάρια ότι η «φωτογράφος» ήταν μία αξιωματούχος από την Βουλγαρία, πρώην συνεργάτιδα του Μπ. Μπορίσοφ και συγγενής του Βουλγάρου επιχειρηματία Πλάμεν Μπόμποκοφ.

Ο Βουλγαρος Πρωθυπουργός είχε κληθεί το περασμένο Ιούλιο από τις δικαστικές αρχές της χώρας του για να δώσει εξηγήσεις για ύποπτες συναλλαγές του με τον εν λόγω επιχειρηματία.

Όμως, το πλέον καίριο πλήγμα στην ιστορία της «δολοφονίας στην Σαντορίνη» επιφέρει η σύγκριση των φωτογραφιών στα βουλγαρικά ΜΜΕ με το υποτιθέμενο θύμα της εγκληματικής ενέργειας , με εκείνες της ρωσίδας καλλονής Οκ. Μαξίμοβα.

Μάλιστα στον διαδικτυακό τόπο (https://brightside.me/wonder-people/critics-have-published-a-list-of-the-most-beautiful-faces-of-2018-705510/amp) δημοσιεύεται φωτογραφία της Ρωσίδας που είναι ακριβώς ίδια μ αυτή που δημοσίευσαν τα βουλγαρικά ΜΜΕ ότι ανήκει στην… τάχα δολοφονηθείσα στην Σαντορίνη.

Σημειώνεται ότι η Ρωσίδα έλαβε τίτλο καλλιστείων στην πατρίδα της στις 13 Αυγούστου 2020 , περίπου 25 ημέρες μετά την αναφερόμενη εγκληματική ενέργεια στο τουριστικό νησί των Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr