Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: «Θύελλα» για τον ξυλοδαρμό 13χρονης από ανήλικες μαθήτριες

Λαμία: «Θύελλα» για τον ξυλοδαρμό 13χρονης από ανήλικες μαθήτριες

Η 13χρονη μαθήτρια πήρε εξιτήριο, χθες αργά το μεσημέρι από το Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο παραμένει σε ισχυρό σοκ μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τις τρεις 17χρονες το βράδυ της Δευτέρας σε παρκάκι της νότιας Λαμίας. 

Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο ξυλοδαρμός της 13χρονης μαθήτριας στη Λαμία.

Η 13χρονη μαθήτρια πήρε εξιτήριο, χθες αργά το μεσημέρι από το Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο παραμένει σε ισχυρό σοκ μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τις τρεις 17χρονες το βράδυ της Δευτέρας σε παρκάκι της νότιας Λαμίας.

Η οικογένειά της, όπως αναφέρει το lamiareport έβγαλε νέα ανακοίνωση: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και τη στήριξη όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτή την σκληρή δοκιμασία για την οικογένειά μας.

Ειδικότερα θέλουμε να πούμε “Ευχαριστώ” στην Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Δήμαρχο Λαμίεων κ. Θύμιο Καραΐσκο, την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, τον Δ/ντη της Δευτεροβάθμιας κ. Κώστα Αργυρόπουλο, το “Χαμόγελο του Παιδιού”, το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, το ΕΚΑΒ και φυσικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Λαμίας για την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη στην κόρη μας. Ελπίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο βίαιο περιστατικό. Διότι η “ΒΙΑ”, πέρα από το σώμα, τραυματίζει πολύ πιο βαριά τις παιδικές ψυχές».

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η άτυχη 13χρονη πλησίασε αρχικά την 16χρονη από την παρέα των τριών κοριτσιών που καθόταν στην πλατεία και η φραστική αντιπαράθεση που ακολούθησε ήταν μόνο η αρχή.

Τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο και σταματούν μόνο όταν η 13χρονη πέφτει στο έδαφος σχεδόν αναίσθητη, σύμφωνα με την καταγγελία.

Για τον τραυματισμό της 13χρονης ενημερώνονται άμεσα οι γονείς της, που βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, από την πρώτη στιγμή.

Οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται για την επίθεση συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Η μία κατέθεσε μήνυση στην 13χρονη για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για μια επίθεση με συνεχή χτυπήματα που κράτησε σχεδόν ένα ολόκληρο τέταρτο.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν το πρώτο φετινό κουδούνι της χρονιάς. Με τον ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό της 13χρονης να προβληματίζει έντονα και την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024