Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ πρότεινε σε πρώην εκπρόσωπο τύπου να … «κοιμηθεί» με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Τραμπ πρότεινε σε πρώην εκπρόσωπο τύπου να … «κοιμηθεί» με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

«Θα γίνεις ηρωίδα» είπε στην Σάρα Σάντερς ο Τραμπ στο περιθώριο συνόδου στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018

Ακόμη μία αποκάλυψη πρώην συνεργάτιδας του Τραμπ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς όπως υποστηρίζει η ίδια την προέτρεψε να κοιμηθεί με τον… δικτάτορα της Βόρειας Κορέας.

Σε μια αποκάλυψη που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Ντόναλντ Τραμπ, έστω και υπο τη μορφή αστείου, προχώρησε η πρώην εκπρόσωπος τύπου του προέδρου των ΗΠΑ, Σάρα Σάντερς.

Όπως γράφει η πρώην εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ, Σάρα Σάντερς, στο βίβλιο της με τίτλο Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House, ο Τραμπ της ζήτησε, στο περιθώριο συνάντησής του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018, να κοιμηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η δήλωση αυτή του Τραμπ, όπως γράφει η Σάντερς, έγινε μετά την συνάντηση των δύο ηγετών κατα τη διάρκεια της οποίας ο Κιμ Γιονγκ Ουν της έκλεισε το μάτι.

Σύμφωνα με την Σάντερς οι δύο ηγέτες μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών «όταν σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Κιμ με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Έπαθα σοκ. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις».

Όταν στη συνέχεια βρέθηκε στην λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ μαζί με τον τότε σύμβουλό του Τζον Κέλι και περιέγραψε τι συνέβη η αντίδραση του Τραμπ ήταν: «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε. Το έκανε. Στα αλήθεια στην έπεσε».

Η Σάντερς είπε τότε στον Τραμπ «κύριε πρόεδρε παρακαλώ σταματήστε» με τον Τραμπ να συνεχίζει απτόητος προτείνοντας της να κοιμηθεί με τον Βορειοκορεάτη πρόεδρο.

«Τότε Σάρα μου είμαστε οκ. Θα πας στην Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την ομάδα. Ο σύζυγός και τα παιδιά σου θα σου λείψουν αλλά θα γίνεις ηρωίδα για την χώρα σου» είπε ο Τραμπ συμπληρώνοντας την πρότασή του με «ηχηρά γέλια».
Σε κάθε περίπτωση πάντως και όπως σημειώνει ο Guardian, το βιβλίο της Σάντερς αποτελεί έναν ύμνο προς τον Τραμπ τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει φανατικά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024