Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: Υποψήφια για «breakthrough» παίκτρια του Αυγούστου

Σάκκαρη: Υποψήφια για «breakthrough» παίκτρια του Αυγούστου

Η Μαρία Σάκκαρη είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση και η WTA τη συμπεριέλαβε στην ψηφοφορία για «breakthrough» παίκτρια του Αυγούστου.

Η Μαρία Σάκκαρη δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια του lockdown και αυτό βγαίνει στο κορτ, με τις εμφανίσεις της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι εντυπωσιακές.

Η Ελληνίδα τενίστρια πριν από λίγες ημέρες έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Σινσινάτι, ενώ τα ξημερώματα κέρδισε με 2-1 σετ την Στέφανι Βόγκελε και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open.

Στο Σινσινάτι μάλιστα κέρδισε την Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 σετ, με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Αμερικανίδα τενίστρια να αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και την WTA να συμπεριλαμβάνει στις υποψήφιες για το βραβείο «breakthrough player of the month» για τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, η συμπατριώτισσα μας είναι υποψήφια για το βραβείο «Breakthrough player of the month», μαζί με την Τζένιφερ Μπράντι που κατέκτησε τον τίτλο στο Κεντάνι, αλλά και την Ζιλ Τάιχμαν, που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά γνώρισε την ήττα από την Μπράντι.

Η ψηφοφορία «τρέχει» στην ιστοσελίδα της poll.fm

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024