Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Αϊζάια Τόμας τα «έχωσε» στον Αντετοκούνμπο

Γιατί ο Αϊζάια Τόμας τα «έχωσε» στον Αντετοκούνμπο

Ο θρύλος των Πίστονς και του ΝΒΑ έκραξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διότι ως κορυφαίος αμυντικός στη λίγκα δεν ανέλαβε το μαρκάρισμα του Τζίμι Μπάτλερ

Οι Μπακς ηττήθηκαν στο πρώτο ματς των ημιτελικών της Ανατολικής περιφέρειας από τους Χιτ, με τον Τζίμι Μπάτλερ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να σταματάει στους 40 πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την εμφάνιση και την ήττα, ενώ ρωτήθηκε γιατί δεν ανέλαβε το μαρκάρισμα του Μπάτλερ. Ο Greek Freak απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν μου ζήτησε ο προπονητής να το κάνω. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου».

Αυτή η απάντηση του σούπερ σταρ των Μπακς τρέλανε τον θρύλο του ΝΒΑ και των Πίστονς και μεγαλύτερο αντίπαλο του Μάικλ Τζόρνταν, Αϊζάια Τόμας, ο οποίος τα έχωσε στον Γιάννη.

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την σκληρή κριτική του παλαίμαχου γκαρντ που τόνισε μέσω Twitter: «Σαν ανταγωνιστικό πνεύμα και κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, είναι δική σου δουλειά να πάρεις αυτή την αποστολή. Είμαι σίγουρος πως ο Μάρκους Σμαρτ, ο Έιβερι Μπράντλεϊ και ο Κογουάι Λέοναρντ θα είχαν πει γ«αμ@@ε το, θα τον αναλάβω εγώ».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024