Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάικλ Τζόρνταν στηρίζει το μποϊκοτάζ στο ΝΒΑ

Ο Μάικλ Τζόρνταν στηρίζει το μποϊκοτάζ στο ΝΒΑ

Ο θρύλος του ΝΒΑ και των Μπουλς πήρε θέση υπέρ των παικτών του ΝΒΑ για το μποϊκοτάζ λόγω των συνεχών επιθέσεων των Αρχών στις ΗΠΑ σε Αφροαμερικανούς

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι κι αυτός υπέρ της απόφασης που πήραν, με μπροστάρηδες τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι ομάδες του ΝΒΑ να μποϊκοτάρουν τα πλέι-οφ αντιδρώντας στις κοινωνικές αδικίες .

Ο θρύλος του ΝΒΑ και μοναδικός μαύρος μεγαλομέτοχος ομάδας του πρωταθλήματος, σύμφωνα με το ESPN, εξήρε τη στάση των αθλητών και εξέφρασε το θαυμασμό του για την απόφασή τους να αντιδράσουν τόσο δυναμικά κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

Μάλιστα, ο Air, που είναι ιδιοκτήτης των Χόρνετς, επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο της Ένωσης Παικτών (NBPA), Kρις Πολ, όσο και με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ θέλοντας να κατανοήσει τι ακριβώς ζητούν οι παίκτες.

Ο Τζόρνταν είχε κατηγορηθεί από τα χρόνια του ως παίκτης πως απέφευγε να πάρει θέση σε κοινωνικά ζητήματα για να μη χάσει δυνάμει αγοραστές των προϊόντων του, ωστόσο τόσο μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ όσο και στην παρούσα κατάσταση πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των Αφροαμερικανών και κατά της κακομεταχείρισής τους.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024