Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Ποτουράλσκι: Γεμάτη σκάνδαλα και αποκαλύψεις η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ!

Νικόλ Ποτουράλσκι: Γεμάτη σκάνδαλα και αποκαλύψεις η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ!

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα σε ένα 27χρονο, μοντέλο εκ Γερμανίας, ονόματι Νικόλ Ποτουράλσκι, για την οποία οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή δεν έχουν σταματήσει...

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα σε ένα 27χρονο, μοντέλο εκ Γερμανίας, ονόματι Νικόλ Ποτουράλσκι, για την οποία οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή δεν έχουν σταματήσει…

Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ που διέψευσε τις φήμες για ρομάντσο με την ηθοποιό Άλια Σόουκατ, μένει στο Σατό Μιραβάλ, την έκταση που είχε αγοράσει αντί 67 εκατ. δολαρίων το 2011 με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.

Η Νικόλ κατάγεται από το Μπέργκαμεν της Γερμανίας, που βρίσκεται στην παλιά βιομηχανική περιοχή του Ρουρ και έχει ρίζες από την Πολωνία.

Στην σελίδα της στο Facebook, το μοντέλο, που είναι αγαπημένη της βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, αποκαλύπτει, επίσης, ότι είναι ελεύθερη. Τελικά όχι μόνο έλευθερη δεν είναι, αλλά είναι και αρκετλα χρόνια παντρεμένη!

Οι νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν

Η νεαρή σύντροφος του Μπραντ Πιτ παραμένει παντρεμένη με τον 68χρονο σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο 7 ετών, τον Εμίλ. Μάλιστα, ο γιος της ξεκίνησε πρόσφατα το σχολείο στο Βερολίνο, αλλά νωρίτερα μέσα στο μήνα συνόδευσε την όμορφη μαμά του σε ταξίδι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Όταν ο σύζυγος της Νικόλ ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο».

Πάντως, ο 68χρονος άντρας αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία καθώς έχει κάνει «αρκετούς» γάμους και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Όπως δε αποκάλυψε φίλος του στο βρετανικό Τύπο: «Αυτοί είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανοιχτός γάμος».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024