Φωτιά στις Μυκήνες – Εκκενώθηκε προληπτικά ο αρχαιολογικός χώρος [εικόνες]
Φωτιά ξέσπασε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών στην Αργολίδα στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 30 Αυγούστου.
Φωτιά ξέσπασε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών στην Αργολίδα στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 30 Αυγούστου.

Μάλιστα οι πυροσβέστες έσπευσαν να εκκενώσουν προληπτικά τον αρχαιολογικό χώρο, ενώ στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Άργος και το Ναύπλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidiseis η φωτιά εντοπίσθηκε απέναντι από τον χώρο του Τάφου του Αγαμέμνονα.
H φωτιά καίει ξερά χόρτα μέσα σε ρεματιά με κατεύθυνση προς Προσύμνη, ενώ αμεσα κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 8 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.

Για την πυρκαγιά έχει ενημερωθεί η πολιτική προστασία του Δήμου Άργους Μυκηνών ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Δ/Ε Μυκηναίων του δήμου Άργους-Μυκηνών. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 27 #πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 8 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 30, 2020
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης – Τα δύο νεκρά μωρά και το τεστ DNA
- ΠΑΣΟΚ: Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;
- Η ηρεμία του να ξέρεις ότι είσαι, επιτέλους, σπίτι
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Πάπας: «Θαυμαστή Ανθρωπότητα» – Αυτόν τον τίτλο φέρει η πρώτη Εγκύκλιός του, αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κίνα: Ο Σι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και εξήρε τις προσπάθειές του για ειρήνη στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)












































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442