Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στα Παλιάμπελα, του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Στις προσπάθειες κατάσβεσής της επιχειρούν 31 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και δέκα οχήματα, ενώ δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι, σύμφωνα με την πυροσβεστική.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Παλιαμπέλων του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 31 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρα ΟΤΑ.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα