Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Σίτι δεν θα γίνει ανίκητη με τον Μέσι»

«Η Σίτι δεν θα γίνει ανίκητη με τον Μέσι»

Την πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα γίνει ανίκητη, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Τζέιμς Κάραγκερ

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι το απόλυτο φαβορί για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Αυτήν την ενδεχόμενη συνεργασία κλήθηκε να σχολιάσει ο Τζέιμς Κάραγκερ, με τον άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ να τονίζει ότι επιθυμεί να δει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να αγωνίζεται στην Premier League

Ωστόσο ο Κάραγκερ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Πολίτες θα γίνουν πιο δυνατοί έχοντας στο ρόστερ τους τον Μέσι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ανίκητοι.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάραγκερ

«Θέλω να τον δω στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα έκανε τη Σίτι δυνατότερη, αλλά όχι ανίκητη. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και πέντε χρόνια. Η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος για όλους τους άλλους, σημαίνει απλά ότι είναι καταπληκτικό να έχουμε τον Μέσι στην Πρέμιερ Λιγκ».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024