Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδιωξε τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival εξαιτίας της ανάρτησής του για τον κοροναϊό..

Με μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό στα social media, ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας τάσσεται κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κοροναϊό, δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο… 5G.

Μετά τις ομάδες κατά της χρήσης μάσκας από τα παιδιά στο σχολείο και τις επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας -αφού όσοι τις ασπάζονται δεν παίρνουν μέτρα προφύλαξης, κάτι που ενίοτε πληρώνουν ακριβά οι ίδιοι αλλά και συνάνθρωποί τους που απλώς είχαν την ατυχία να δουλεύουν ή να περπατάνε ή να διασκεδάζουν δίπλα στον συνωμοσιολόγο- θα περίμενε κανείς διαφορετική στάση από ανθρώπους οι οποίες έχουν επιρροή σε μεγάλη μερίδα πολιτών, όπως οι καλλιτέχνες.

Στην ανάρτησή του o Λεωνίδας Μπαλάφας αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η μάσκα καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα» και συνδέει την υποχρεωτική χρήση της και τα εμβόλια με οικονομικά συμφέροντα.

Επίσης, κάνει λόγο για «χούντα». «Έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες (μας λέγανε οι μεγαλύτεροι «εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,» νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο)» αναφέρει σε ένα απόσπασμα, ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης επιτίθεται και στις κεραίες 5G.

Η ανάρτηση του τραγουδοποιού έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών χρηστών του Διαδικτύου που τη σχολιάζουν είτε αρνητικά είτε με ειρωνεία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Εξαιτίας της ανάρτησης αυτής, ο Λεωνίδας Μπαλάφας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διοργανωτής του Samano Festival, στην Άσκρη Βοιωτίας, τον έβγαλε από το line up.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες», έγραψε ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο