Η συγκινητική αφιέρωση των παικτών της Σεβίλλης
O Αντόνιο Πουέρτα και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες θα αποτελούν για πάντα κομμάτι της Σεβίλλης
Η Σεβίλλη κατέκτησε για έκτη φορά στην ιστορία της το Europa League αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση στον τελικό με την Ίντερ, ήταν η αφιέρωση των παικτών της ομάδας της Ανδαλουσίας.
Με τη λήξη του ματς όλη ομάδα της Σεβίλλης φόρεσε μπλουζάκια στα οποία απεικονίζονταν δύο θρύλοι του συλλόγου, που δεν βρίσκονται στη ζωή.
Ο Αντόνιο Πουέρτα που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στις 28 Αυγούστου 2007 από ανακοπή καρδιάς και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που στις 3 Ιουνίου του 2019 έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το αυτοκίνητό του.
Μια πολύ όμορφη κίνηση για δύο ποδοσφαιριστές που έφυγαν τόσο νέοι αλλά θα αποτελούν για πάντα κομμάτι της Σεβίλλης.
Δημοσιεύτηκε από Stavros Chatzatoglou στιςΠαρασκευή, 21 Αυγούστου 2020
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442