Η Μαρία Καβογιάννη υποδέχτηκε τη Δέσποινα Βανδή και φίλους της στο Πήλιο
Η ηθοποιός έχει υποδεχτεί αρκετούς από τους φίλους της το φετινό καλοκαίρι και γιόρτασε μαζί τους τον Δεκαπενταύγουστο.
Σημείο συνάντησης καλλιτεχνών αποτελεί το Πήλιο. Το βουνό των Κενταύρων, είναι αγαπημένος προορισμός για πολλούς, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη που έχει βρει το ησυχαστήριό της στις Μηλιές.
Η ηθοποιός έχει υποδεχτεί αρκετούς από τους φίλους της και το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα γιόρτασε μαζί τους τον Δεκαπενταύγουστο. Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή που είχε κι εκείνη την ονομαστική της γιορτή καθώς και ο κοινός τους φίλος Αργύρης Αγγέλου.
Ερωτευμένη με το Πήλιο είναι και η Δέσποινα Βανδή που δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media της.
View this post on Instagram
“Καλοκαίρι και διακοπές σημαίνει να κάθεται η αλμύρα πάνω στο κορμί και στα μαλλιά, να μη σε νοιάζει τι μέρα είναι, να βρίσκεις τη σωστή παραλία, να μηδενίζει ο χρόνος και να λοξεύει η δύση ανελέητα με τα χρώματα της το νου και την ψυχή σου” γράφει σε μία από αυτές.
“Να γίνεσαι παιδί, να γελάς, να παίζεις, να τρέχεις, να τραγουδάς, να κοιτάς τα αστέρια τη νύχτα και τη γύμνια της! Να είσαι με καλή παρέα… Να λες «έσκασα από το φαγητό» και μετά από λίγο να τρως παγωτό, να λες ότι νυστάζεις στις 22:00 και τελικά να σε ξημερώνουν οι μεταμεσονύχτιες εξομολογήσεις..” γράφει σε ανάρτησή της Δέσποινα Βανδή.
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Πέμπτης
- Στις ΗΠΑ ο Ρώσος απεσταλμένος – Συζητήσεις για την ενεργειακή κρίση και την ρωσοαμερικανικη συνεργασία
- Έξι τρόποι για να διαχειριστούμε την απογοήτευση
- Το Ιράν πλήττει ιταλική βάση στο Ιράκ – Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα
- Golden Visa: Πώς επηρεάστηκαν οι τιμές των ακινήτων μετά την αύξηση του ορίου στις 800 χιλ. ευρώ
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442