Σημείο συνάντησης καλλιτεχνών αποτελεί το Πήλιο. Το βουνό των Κενταύρων, είναι αγαπημένος προορισμός για πολλούς, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη που έχει βρει το ησυχαστήριό της στις Μηλιές.
Η ηθοποιός έχει υποδεχτεί αρκετούς από τους φίλους της και το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα γιόρτασε μαζί τους τον Δεκαπενταύγουστο. Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή που είχε κι εκείνη την ονομαστική της γιορτή καθώς και ο κοινός τους φίλος Αργύρης Αγγέλου.
“Καλοκαίρι και διακοπές σημαίνει να κάθεται η αλμύρα πάνω στο κορμί και στα μαλλιά, να μη σε νοιάζει τι μέρα είναι, να βρίσκεις τη σωστή παραλία, να μηδενίζει ο χρόνος και να λοξεύει η δύση ανελέητα με τα χρώματα της το νου και την ψυχή σου” γράφει σε μία από αυτές.
“Να γίνεσαι παιδί, να γελάς, να παίζεις, να τρέχεις, να τραγουδάς, να κοιτάς τα αστέρια τη νύχτα και τη γύμνια της! Να είσαι με καλή παρέα… Να λες «έσκασα από το φαγητό» και μετά από λίγο να τρως παγωτό, να λες ότι νυστάζεις στις 22:00 και τελικά να σε ξημερώνουν οι μεταμεσονύχτιες εξομολογήσεις..” γράφει σε ανάρτησή της Δέσποινα Βανδή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας