Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Παναγοπούλου : Βήμα - βήμα στο πιο ψηλό σκαλί - Από 1η Σεπτεμβρίου στη συχνότητα του MEGA

Κατερίνα Παναγοπούλου : Βήμα – βήμα στο πιο ψηλό σκαλί – Από 1η Σεπτεμβρίου στη συχνότητα του MEGA

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου θα βρίσκεται από την 1η Σεπτεμβρίου στο MEGA, ενισχύοντας με την παρουσία της τον ειδησεογραφικό τομέα του Μεγάλου Καναλιού

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου θα βρίσκεται από την 1η Σεπτεμβρίου στο MEGA, ενισχύοντας με την παρουσία της τον ειδησεογραφικό τομέα του Μεγάλου Καναλιού.

Έχοντας την πολύτιμη εμπειρία της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR το Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Παναγοπούλου αποτελεί ένα σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα για το MEGA.

Η παρουσιάστρια έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με το STAR και μεταξύ των προτάσεων που είχε, επέλεξε να ενταχθεί στην ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα του Μεγάλου Καναλιού.

Όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, το να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν παιδικό όνειρο.

Μετά την σημαντική επαγγελματική πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια, έφθασε η ώρα να πραγματοποιήσει κι αυτόν τον στόχο της, να ενταχθεί δηλαδή στον ειδησεογραφικό τομέα του Μεγάλου Καναλιού, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία.

Μια επιτυχημένη πορεία

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία από πολύ νωρίς.

Αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, όπου φοιτήτρια ακόμα στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου, απ’ όπου πήρε το πτυχίο της, κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας.

Στη συνέχεια, ανέλαβε την εκφώνηση δελτίων ειδήσεων και την παρουσίαση ενημερωτικής/ πολιτικής εκπομπής στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό.

Αποφασιστική και ταγμένη στην έγκυρη ενημέρωση και τη μαχητική δημοσιογραφία, η Κατερίνα Παναγοπούλου συνέχισε τα δημοσιογραφικά της βήματα στο οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ.

Η πορεία της ήταν σταθερή παρά το γεγονός ότι διαγράφονταν μέσα σε μια δύσκολη περίοδο. Κάλυπτε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα επί εποχής μνημονίων και αρκετές φορές έγινε στόχος επιθέσεων στα social media. Ωστόσο η ίδια συνέχισε να εκφράζει τις απόψεις της με θάρρος.

Εργάστηκε ακόμη στο Πρώτο Θέμα, την Athens Voice, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο STAR, όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το ρεπορτάζ πέρασε στην παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το ταλέντο, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός της την έκαναν περιζήτητη. Δεν είναι τυχαίο που έχει δεχθεί σειρά προτάσεων, με πλέον πρόσφατη αυτή της ΕΡΤ και του Κωνσταντίνου Ζούλα για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και πολιτικής εκπομπής.

Την ίδια ώρα, έτυχε της εμπιστοσύνης για να παρουσιάσει και να συντονίσει σειρά σημαντικών εκδηλώσεων. Η πλέον πρόσφατη ήταν η κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στους Στύλους Ολυμπίου Διός στις αρχές Ιουλίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργικού ζεύγους και πλήθους επίσημων προσκεκλημένων.

Πλέον, η Κατερίνα Παναγοπούλου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο MEGA, στη συχνότητα του οποίου θα παρουσιάζεται από την 1η Σεπτεμβρίου

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024