Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατά του κοροναϊού: «Βλέπει» χιλιάδες κεραίες 5G και... εμβόλιο του Γκέιτς

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατά του κοροναϊού: «Βλέπει» χιλιάδες κεραίες 5G και… εμβόλιο του Γκέιτς

Με μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό στα social media, ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας τάσσεται κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κοροναϊό, δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο... 5G

Με μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό στα social media, ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας τάσσεται κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κοροναϊό, δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο… 5G.

Μετά τις ομάδες κατά της χρήσης μάσκας από τα παιδιά στο σχολείο και τις επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας -αφού όσοι τις ασπάζονται δεν παίρνουν μέτρα προφύλαξης, κάτι που ενίοτε πληρώνουν ακριβά οι ίδιοι αλλά και συνάνθρωποί τους που απλώς είχαν την ατυχία να δουλεύουν ή να περπατάνε ή να διασκεδάζουν δίπλα στον συνωμοσιολόγο- θα περίμενε κανείς διαφορετική στάση από ανθρώπους οι οποίες έχουν επιρροή σε μεγάλη μερίδα πολιτών, όπως οι καλλιτέχνες.

Στην ανάρτησή του o Λεωνίδας Μπαλάφας αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η μάσκα καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα» και συνδέει την υποχρεωτική χρήση της και τα εμβόλια με οικονομικά συμφέροντα.

Επίσης, κάνει λόγο για «χούντα». «Έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες (μας λέγανε οι μεγαλύτεροι «εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,» νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο)» αναφέρει σε ένα απόσπασμα, ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης επιτίθεται και στις κεραίες 5G.

Η ανάρτηση του τραγουδοποιού έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών χρηστών του Διαδικτύου που τη σχολιάζουν είτε αρνητικά είτε με ειρωνεία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την…

Δημοσιεύτηκε από Λεωνίδας Μπαλάφας στιςΠέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024